Arda Turan adım adım Galatasaray'a geliyor
Barcelona'dan devre arası ayrılacak olan Arda Turan'ın eski takımı Galatasaray'a geleceği iddia edildi.
Ara transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kala Galatasaray'da yeniden Arda Turan sesleri yükselmeye başladı... Dursun Özbek ve Igor Tudor, milli futbolcunun alınması için fikir birliğine varırken, görüşmelere start verildi. Özbek ile Tudor, Arda'nın 3 kilit soruna çözüm olacağını düşünüyor.
YABANCILAR DİYALOG KURAMIYOR
Bu sezon takımın iskeletini yabancı futbolcular oluşturduğu için hakemlerle diyalog konusunda sıkıntı yaşanıyor. Arda hem kariyeri hem de tecrübesiyle Süper Lig'de hakemler üzerinde etki oluşturabilir.
SELÇUK KARİZMASINI KAYBETTİ!
İşler kötüye gittiğinde takıma liderlik yapacak, sorumluluk alacak oyuncu konusunda da sıkıntı var. Selçuk yedek kaldığı için takım içinde karizmasını kaybetti. Arda bunu da yapabilecek özelliklere sahip