Beşiktaş kupasına kavuştu!

Beşiktaş kupasına kavuştu!

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Hasan Doğan Sezonu'nun şampiyonu Beşiktaş, şampiyonluk kupasını Vodafone Arena'da düzenlenen kupa töreniyle kaldırdı..

ÇILGINLAR GİBİ EĞLENDİLER
Orta sahanın ortasında hep birlikte toplanan siyah-beyazlı futbolcular burada objektiflere "Şampiyonluk" pozu verdi. "Sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar" marşı eşliğinde taraftarını selamlayan Beşiktaşlı futbolcular, ardından sahanın ortasında yuvarlak oluşturarak taraftarı alkışladı. Oğuzhan Özyakup ise foto muhabirlerine büyük bir Beşiktaş bayrağı açarak poz verdi. Futbolcular saha içerisinde taraftarı selamladıktan sonra içeriye girdi ve şampiyonluk kupası için beklemeye başladı. Bu arada da Beşiktaş taraftarı, siyah-beyazlıların eski Başkanı Süleyman Seba'yı tribünlerden anmayı ihmal etmedi.

JELENA TOSİC SAHNEDE
Beşiktaş'ın Sırp futbolcusu Dusko Tosic'in eşi ünlü sanatçı Jelena Tosic de Vodafone Arena'da konser verdi. Bu sırada Mario Gomez ise Dusko Tosic'i sahneye attı. Dusko ve Jelena çifti sahnede müthiş bir performansa imza atarak taraftarı mest etti. Tosic daha sonra bütün takım arkadaşlarını sahneye çağırdı ve Beşiktaşlı futbolcuların hepsi sahnede dans etmeye başladı.

SİMGE SAĞIN ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ
Ünlü sanatçı Simge Sağın da Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıkan sanatçılar arasındaydı. Taraftarın, 'Simge ortaya üçlü çektir Kartal'a' tezahüratlarını karşılıksız bırakmayan Simge, siyah-beyazlı taraftara üçlü çektirdi. Ardından ünlü sanatçı bu sene zirve yapan şarkısı, 'Miş Miş'i söyleyerek Beşiktaşlı taraftarları coşturdu..

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin