"Alex'e yapılanlar Hagi'ye yapılsa G.Saray'da başkan düşer"
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisini tersislere almadığını açıklayan Alex, sarı-lacivertli taraftarları da ikiye böldü.
Fenerbahçe'de ateşi bir türlü söndürülemeyen Alex de Souza krizi yeniden patlak verdi. Fenerbahçe'den gönderildiği günden bu yana bir an olsun gündemden düşmeyen Alex için sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın tavrında herhangi bir değişiklik olmazken; Brezilyalı futbolcunun son olarak instragram'dan paylaştığı sözler yine gündeme oturdu.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisini tersislere almadığını açıklayan Alex, sarı-lacivertli taraftarları da ikiye böldü. Sarı-lacivertli taraftarların bir kısmı, Alex'e destek vermeye devam ederken; diğer bir kısmı da başkan Aziz Yıldırım'ın Alex konusundaki tavrını anlayışla karşılıyor.
GALATASARAY TARAFTARINDAN "HAGI- ALEX" YORUMU
Spor yorumcularının bir kısmı Alex ile Aziz Yıldırım arasında görülen ya da anlatılandan daha büyük bir olay olduğunu iddia ederken; konuya sarı-kırmızılı taraftarlardan da yorum gecikmedi.
Alex de Souza'ya büyük saygı duyan sarı-kırmızılı taraftarlar, Brezilyalı futbolcuya yapılan muammelenin Hagi'ye yapılması durumunda Galatasaray başkanının düşeceğini iddia etti. Alex'e destek veren Galatasaray taraftarları, "Alex'e yapılanlar, Hagi'ye yapılsa kulübün başkanı düşer" gibi yorumlar yapmaya başladı.
Kaynak: Sporx