Pişirirken asla dağılmayacak! Lokum gibi yaprak sarması tarifi...

Türk mutfağının en sevilen yemeklerinden biri olan yaprak sarmasının yeri tartışılmazdır. Ancak, hem sarma hem de pişirme esnasında dikkat edilmesi gerekiyor. Yaprak sarmasına ekleyeceğiniz o malzeme pişirirken dağıtmıyor ve lezzetini artırıyor. İşte tarifi...

Yaprak sarması yaparken, belki de en çok düşündürücü detay yaprakların durumudur. Her yaprak aynı olmadığı için sarma yapmanın lezzeti de değişkenlik gösterebilir. Ancak, bu yöntemle sert olan yapraklar bile adeta lokum gibi yumuşacık olacak.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.