Sakın çöpe atmayın! Soğan ve sarımsağı böyle tüketirseniz...
Soğan ve sarımsak, yemeklerimize lezzet katan ve sağlık açısından birçok faydası bulunan besinlerdir. Ancak, genellikle yemek hazırlarken bu sebzelerin kabuklarını atarız. Oysa ki, bu kabuklar da birçok yararlı özellik içerir ve atılmadan önce değerlendirilebilir. İşte sarımsak ve soğan kabuklarının kullanım alanları...
- Sağlık
- ahaber.com.tr
- Giriş Tarihi: 07.05.2024 | 09:45
Soğan ve sarımsak, yemeklerimize tat ve aroma katan, aynı zamanda sağlık açısından da birçok fayda sağlayan besinlerdir. Ancak, genellikle bu sebzelerin kabuklarını çöpe atarız. İşte soğan ve sarımsak kabuklarını değerlendirmenin bazı yolları...