Sakın çöpe atmayın! Soğan ve sarımsağı böyle tüketirseniz...

Soğan ve sarımsak, yemeklerimize lezzet katan ve sağlık açısından birçok faydası bulunan besinlerdir. Ancak, genellikle yemek hazırlarken bu sebzelerin kabuklarını atarız. Oysa ki, bu kabuklar da birçok yararlı özellik içerir ve atılmadan önce değerlendirilebilir. İşte sarımsak ve soğan kabuklarının kullanım alanları...

Soğan ve sarımsak, yemeklerimize tat ve aroma katan, aynı zamanda sağlık açısından da birçok fayda sağlayan besinlerdir. Ancak, genellikle bu sebzelerin kabuklarını çöpe atarız. İşte soğan ve sarımsak kabuklarını değerlendirmenin bazı yolları...

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.