Mayam yok diye üzülmeyin! Yoğurdu taş gibi yapıyor! Sütün içine 15 tane...
Evde yoğurt yapmak, sağlıklı beslenme ve doğal ürünleri tercih edenler için harika bir seçenektir. Eğer yoğurdunuzu evde kendiniz yapıyorsanız ve "maya kalmamış" diye endişeleniyorsanız, size harika bir tarifimiz var. İşte mayasız yoğurt yapmanın püf noktası...
- Sağlık
- ahaber.com.tr
- Giriş Tarihi: 06.05.2024 | 17:04
Evde yoğurt mayası üretiminin püf noktaları arasında, sütün kalitesi, kullanılan yoğurdun tazeliği ve mayalama süresinin doğru ayarlanması yer almaktadır. Taze ve doğal ürünlerin kullanılması, ev yapımı yoğurdun lezzetini ve besin değerini artırır. Peki yoğurt nasıl mayalanır?