Mayam yok diye üzülmeyin! Yoğurdu taş gibi yapıyor! Sütün içine 15 tane...

Evde yoğurt yapmak, sağlıklı beslenme ve doğal ürünleri tercih edenler için harika bir seçenektir. Eğer yoğurdunuzu evde kendiniz yapıyorsanız ve "maya kalmamış" diye endişeleniyorsanız, size harika bir tarifimiz var. İşte mayasız yoğurt yapmanın püf noktası...

Evde yoğurt mayası üretiminin püf noktaları arasında, sütün kalitesi, kullanılan yoğurdun tazeliği ve mayalama süresinin doğru ayarlanması yer almaktadır. Taze ve doğal ürünlerin kullanılması, ev yapımı yoğurdun lezzetini ve besin değerini artırır. Peki yoğurt nasıl mayalanır?

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.