İtalyanların sırrı buymuş! Makarnayı su yerine bununla haşlayın...

Makarna, dünya mutfaklarının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olarak kabul edilirken, İtalyanlar arasında makarnanın suyla haşlanmasının lezzetini azalttığına dair bir inanış vardır. Ancak, İtalyan şeflerin sırrı bu geleneksel düşünceyi tersine çeviriyor. İşte makarna pişirmenin püf noktası...

İtalyan şef Michele, makarna ve hamur işleri konusunda uzmanlaşmış bir isimdir ve orijinal makarna tarifini paylaşırken süt kullanımının önemine vurgu yapmaktadır. Şef Michele, makarnayı su yerine süt ile haşlamanın lezzetini 4 kat artırdığını ve daha yumuşak bir kıvam elde edildiğini söylüyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.