Etin lezzetini ikiye katlıyor! Pişerken 1 tane ekleyin...
Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan et yemekleri, her gün milyonların sofrasında özel bir yere sahiptir. Ancak, et pişirirken lezzetini artırmak isteyenler için gizli bir hazine bulunuyor. Yalnızca 2 adet defne yaprağının eklenmesiyle, et yemeğine eşsiz bir lezzet ve aroma katmak mümkün. İşte defne yaprağı hakkında bilinmeyenler...
- Sağlık
- ahaber.com.tr
- Giriş Tarihi: 16:02 | 27.03.2024
Gastronomi alanında da defne yaprağı önemli bir yere sahiptir. Kozmetik alanında da sıkça kullanılan bu bitki, birçok yemeğe tat ve aroma katmak için kullanılır. Peki, defne yaprağı hangi yemeklere yakışır? İşte detaylar...