Etin lezzetini ikiye katlıyor! Pişerken 1 tane ekleyin...

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan et yemekleri, her gün milyonların sofrasında özel bir yere sahiptir. Ancak, et pişirirken lezzetini artırmak isteyenler için gizli bir hazine bulunuyor. Yalnızca 2 adet defne yaprağının eklenmesiyle, et yemeğine eşsiz bir lezzet ve aroma katmak mümkün. İşte defne yaprağı hakkında bilinmeyenler...

Gastronomi alanında da defne yaprağı önemli bir yere sahiptir. Kozmetik alanında da sıkça kullanılan bu bitki, birçok yemeğe tat ve aroma katmak için kullanılır. Peki, defne yaprağı hangi yemeklere yakışır? İşte detaylar...

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.