Tam bir şifa deposu! Aç karnına tahin yemek o hastalığı geçiriyor...
Ramazan sofralarının ve kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan tahin, sağlığımız için önemli vitaminler ve mineraller içerir. Susam tohumlarından elde edilen ve genellikle tahıl veya ekmek üzerine sürülerek tüketilen bu besin, aç karnına tüketildiğinde meğer çok faydalıymış. Günde 2 kaşık tahin bakın ne işe yarıyor...
- Sağlık
- ahaber.com.tr
- Giriş Tarihi: 12:00 | 18.03.2024
Tahin içerisinde özellikle A, C, E ve B vitaminlerini bolca barındırır. Mineraller bakımından da zengin olan tahin; demir, fosfor, potasyum, kalsiyum ve magnezyum açısından zengindir. Omega-3 ve omega-6 yağ asitleri açısından da şifa sağlayan tahin, aç karnına yenince bakın neye iyi geliyormuş...