Sarımsağı yıllarca yanlış tüketmişiz! Böyle yapılırsa hiçbir vitamini kalmıyor...

Yıllardır vitamin deposu ve lezzet kaynağı olarak sofralardan eksik edilmeyen sarımsağın, yanlış tüketildiği ortaya çıktı. Uzmanlar, sarımsağın ezilerek tüketilmesinin, içerdiği besin maddelerinin bazılarını kaybetmesine neden olabileceği konusunda uyarıda bulunuyor. İşte sarımsağı doğru şekilde tüketmenin yolları ve bu yöntemlerin sağlık üzerindeki olumlu etkileri...

Mutfakların vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan sarımsak, pek çok yemekte önemli bir rol oynarken, son zamanlarda uzmanlardan gelen açıklamalar sarımsağın ezilerek kullanılmasıyla ilgili dikkat çekici uyarıları ortaya çıkardı. İşte sarımsağın yanlış kullanımı hakkında bilgiler...

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.