Sarımsağı yıllarca yanlış tüketmişiz! Böyle yapılırsa hiçbir vitamini kalmıyor...
Yıllardır vitamin deposu ve lezzet kaynağı olarak sofralardan eksik edilmeyen sarımsağın, yanlış tüketildiği ortaya çıktı. Uzmanlar, sarımsağın ezilerek tüketilmesinin, içerdiği besin maddelerinin bazılarını kaybetmesine neden olabileceği konusunda uyarıda bulunuyor. İşte sarımsağı doğru şekilde tüketmenin yolları ve bu yöntemlerin sağlık üzerindeki olumlu etkileri...
- Sağlık
- ahaber.com.tr
- Giriş Tarihi: 16:13 | 28.11.2023
- Güncelleme Tarihi: 16:14 | 28.11.2023
Mutfakların vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan sarımsak, pek çok yemekte önemli bir rol oynarken, son zamanlarda uzmanlardan gelen açıklamalar sarımsağın ezilerek kullanılmasıyla ilgili dikkat çekici uyarıları ortaya çıkardı. İşte sarımsağın yanlış kullanımı hakkında bilgiler...