Salçadaki küflenmeyi ortadan kaldıran mucizevi yöntem! 3 damlası bile yetiyor! Bunu yaparsanız haftalarca saklayabilirsiniz!

Türk mutfağının en sık tüketilen besini olan salçayla ilgili aşçıların da sık sık kullandığı bazı yöntemler var. Ev yapımı domates ve biber salçalarında küflenmeye pek rastlanmamakla birlikte, hazır salçalarda küflenme sorunu yaşanıyor. Bu yöntemle ise salçalarını israf olmadan saklayabileceksiniz. Peki, salçanın küflenmesini nasıl önleyebiliriz? İşte, püf noktaları...

3 damlası bile yetiyor! Salçalardaki küflenme bu yöntemle ortadan kalkıyor. Peki, Salçalar uzun ömürlü nasıl saklanır? Yemeklerimizin vazgeçilmezi olan salçayı uzun ömürlü saklamak için yapım ve saklama aşamasında bazı kuralları uygulamanız gereklidir. Bu ipuçları sayesinde, küflenme gibi olumsuz durumların önüne geçebileceksiniz. İşte aşçıların kullandığı o yöntem...

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.