Kansere karşı muhteşem 3'lü

ABD'de yapılan bir araştırmaya göre düzenli olarak fındık, ceviz, badem tüketmek kanser hastalıkları üzerinde önemli oranda olumlu etki yapıyor.

ABD'de yapılan son bir araştırmaya göre düzenli olarak fındık, ceviz, badem tüketmek kanser hastaları üzerinde önemli oranda olumlu etki yapıyor. İlerlemiş düzeyde kalınbağırsak kanseri olan 826 denek üzerinde yapılan araştırmada, bu ürünlerin haftada 55 gramdan fazla tüketenlerin, tüketmeyenlere göre daha uzun yaşadığı belirlendi. Aynı etki fıstık tüketiminde ise görülmedi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.