Beyaz ekmek kanser yapıyor
Giriş Tarihi: 09.03.2016 Güncelleme Tarihi: 09.03.2016
Dr. Stephanie Melkonian şok iddiada bulundu: Beyaz ekmek ve pirinç akciğer kanseri riskini % 49 artırıyor
Kanser ve beslenme konusundaki ilişki korkunç boyutlara ulaştı! Öyle ki Türk halkının vazgeçilmez gıdası ekmeğin akciğer kanseri yaptığı iddia edildi. Bu şok edici iddianın sahibi Teksas Anderson Üniversitesi Kanser Merkezi uzmanlarından Dr. Stephanie Melkonian. "Yaptığımız çalışma yüksek glisemik indeksli gıdalarla beslenenlerin akciğer kanserine yakalanma riskinin yüzde 49 arttığını ortaya koydu" diyen Dr. Melkonian, özellikle beyaz ekmek, mısır gevreği ve pirincin zararlı olduğunu vurguladı. Gıdaların kan şekerini yükseltme hızına glisemik indeks denildiğini belirten Dr. Melkonian, uzak durulması gereken gıdaları şöyle sıraladı: "Beyaz ekmek, mısır gevreği, patlamış pirinç, kepek gevreği, yulaf ezmesi, beyaz pirinç, makarna, peynirli makarna, patates, balkabağı, kek, patlamış mısır, tuzlu kraker, kavun ve ananas."TAKVİM
DİĞER SAĞLIK HABERLERİ
-
Fiziksel ve zihinsel yorgunluğun ilacı: Kestane
-
En büyük risk pazarda satılan balıklar
-
Uyumak üzereyken aşağı mı düşüyorsunuz?
-
Zararı çok yararı yok
-
Alerji testleri masum değil!
-
Türk bilim insanının çalışması 100 yıllık derginin kapağında
-
Limon suyunun faydaları saymakla bitmiyor
-
Lekeli muzdan 1 ay süreyle yerseniz!
-
Telefonunu cepte taşıyanlara uyarı
-
Plastiklerin üzerindeki numaralara dikkat