Adana’da çevre felaketi! Adana Büyükşehir Belediyesi Seyhan Nehri’ne ne döküyor?
Adana'da bulunan Seyhan Nehri'nde çevre kirliliği yaşanıyor. Adana Belediyesi Seyhan Nehri’ne çöp döküyor. Gelişmeleri A Haber muhabiri Halil İbrahim Uğur’un konuğu olan Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Şehmus Uçar değerlendirdi.
Şehir merkezini ikiye ayıran Seyhan Nehri'nde durum içler acısı. Nehrin yatağı molozlarla kapatılmaya çalışıyor. Tıpkı CHP'li Seyhan Belediyesi tarafından kurutulan göl gibi Seyhan Nehri'nin yatağı aslında molozlarla kapatılmaya çalışıyor.

Şehmus Uçar'ın öne çıkan ifadeleri:
"Bu manzarayı görünce içim acıdı. Üzülerek görüyoruz ki Seyhan Nehri'nin etrafında birileri tarafından moloz, hafriyat ve atıkların bırakılıyor. Daha sonra bu atıklar iş makinalarının da devreye girmesiyle Seyhan Nehri'nin yatağına sürükleniyor.

Şehrimizi ikiye bölgen Çukurova'mızın can damarı olan narenciye bahçelerinin tarım alanlarının sulamasına yardımcı Seyhan Nehri birileri tarafından katlediliyor. Buna göz yuman Seyhan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi buna ses çıkartmıyorsa bir sorun vardır.



