Nusret Amerika'da mahkemelik oldu

Nusret Amerika'da mahkemelik oldu

'Salt Bae' hareketiyle tüm dünyada tanınan ve farklı ülkelere açtığı şubelerde birçok ünlü ismi ağırlayan Nusret Gökçe, ABD Manhattan'daki şubesinde çalışmış olan bir garsona bahşişlerini tam olarak vermediği gerekçesiyle suçlanıyor. Geçtiğimiz yıl da Nusret'in Etiler'deki şubesinde yangın çıkmış, çalışanlar şov yapmaya çalışırken 3 turistin yanmasına sebep olmuş ve yaralanan turistler Nusret'ten şikayetçi olmuştu.

Nusret Amerika'da mahkemelik oldu

Nusret Gökçe, Manhattan'daki şubesinde çalışmış olan bir garsona bahşişlerini tam olarak vermediği gerekçesiyle suçlanıyor.

Nusret Amerika'da mahkemelik oldu

Mustafa Fteja adlı garson, kendisine gelen bahşişlere el koyduğunu ileri sürerek "Nusret bahşişleri ortak bir yerde toplayıp daha sonra paylaştırıyordu. Ancak toplam bahşişlerden yüzde 3'ünü kesiyordu" dedi.

Nusret Amerika'da mahkemelik oldu

Fteja, "Nusret, bahşişleri ödenmeyen ya da az aldığından şikâyetçi olan garsonları düzenli olarak kovdu. Buna ben de dahilim" diye konuştu.

Nusret Amerika'da mahkemelik oldu

Geçtiğimiz yıl, Nusret'in Etiler'deki şubesinde yangın çıkmış, Nusret'te çalışanlar şov yapmaya çalışırken 3 turistin yanmasına sebep olmuştu. Yaralanan turistler Nusret'ten şikayetçi olmuştu.

Nusret Amerika'da mahkemelik oldu
A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin