Şarkıcı Simge Sağın'ın başı hayranıyla dertte!

Şarkıcı Simge Sağın'ın başı hayranıyla dertte!

Şarkıcı Simge, sosyal medyada kendisini 'Simge' olarak tanıtıp ünlü isimlerle iletişime geçen dolandırıcıyla mahkemelik oldu.

Simge Sağın'ın başı hayranıyla dertte!

Şarkıcı Simge'nin bugünlerde başı belada... 37 yaşındaki popçu, son günlerde sosyal medyada kendini Simge olarak tanıtan kötü niyetli bir kişinin yaptıklarıyla uğraşıyor.

Simge Sağın'ın başı hayranıyla dertte!

Simge; kendisine ait bir Facebook hesabı olmamasına rağmen açılan sahte hesapta kendini Simge diye tanıtan ve sosyetenin ünlü erkeklerine, tanınmış bir çok oyuncu ve müzisyene mesajlar atıp onlarla tanışmak için diyalog kuran kişiyi avukatı aracılığıyla mahkemeye verdi.

Simge Sağın'ın başı hayranıyla dertte!

Bir özel havayolu şirketinde çalıştığı tespit edilen kişinin, Simge'nin adını kullanarak Facebook üzerinden insanlarla yazıştığı ortaya çıktı. Twitter ve İnstagram dışında başka bir sosyal medya hesabı kullanmadığını belirten şarkıcı, bu tür yazışmalarla kendisine zarar verildiğini vurgulayarak, adını kullanan ve yazışmaları yapan kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Simge Sağın'ın başı hayranıyla dertte!

Dolandırıcının sahte hesap üzerinden yaptığı yazışmalar, delil olarak mahkemeye sunuldu. Mahkeme sürecinin devam ettiği öğrenildi.

Simge Sağın'ın başı hayranıyla dertte!
A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin