Kanser Harun Kolçak'ın umrunda değil!

Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Eşref Kolçak’ın müzisyen oğlu Harun Kolçak, önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte Cihangir’de objektiflere yansıdı. Prostat kanserine yakalanan ve bir süre önce bu hastalığı yenen Harun Kolçak, hem basın mensuplarını hem de çevredeki vatandaşları hayrete düşürdü.

Leyla adlı mekanda dostlarıyla sohbet eden Kolçak'ın elinde sigara ile görüntülenmesi, sağlığına dikkat etmediğini gözler önüne serdi. İki yıl süren kanserle savaşını kazanan Harun Kolçak, müzik hayatında 25. yılını doldurması nedeniyle önümüzdeki günlerde çok özel bir 'Best of' albümü çıkarmaya hazırlanıyor.

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Eşref Kolçak'ın müzisyen oğlu Harun Kolçak, önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte Cihgangir'de objektiflere yansıdı. Prostat kanserine yakalanan ve bir süre önce bu hastalığı yenen Harun Kolçak, hem basın mensuplarını hem de çevredeki vatandaşları hayrete düşürdü. Leyla adlı mekanda dostlarıyla sohbet eden Kolçak'ın elinde sigara ile görüntülenmesi, sağlığına dikkat etmediğini gözler önüne serdi. İki yıl süren kanserle savaşını kazanan Harun Kolçak, müzik hayatında 25. yılını doldurması nedeniyle önümüzdeki günlerde çok özel bir 'Best of' albümü çıkarmaya hazırlanıyor.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin