Başkan Erdoğan'dan Suudi Arabistan çıkarması: Kritik üçlü zirve

Başkan Erdoğan'dan Suudi Arabistan çıkarması: Kritik üçlü zirve

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, yoğun diplomasi trafiği kapsamında günübirlik çalışma ziyareti gerçekleştirmek üzere bu sabah Suudi Arabistan'a hareket etti. Başkan Erdoğan'ın, ziyaret kapsamında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ve Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir araya gelerek kritik temaslarda bulunması bekleniyor.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, günübirlik resmi çalışma ziyareti kapsamında bu sabah Suudi Arabistan'a hareket etti. Başkan Erdoğan ve beraberindekileri taşıyan özel uçak, saat 07.30'da Ankara Havalimanından havalandı.

CANLI ANLATIM

BAŞKAN ERDOĞAN SUUDİ ARABİSTAN YOLUNDA

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, günübirlik çalışma ziyareti için Suudi Arabistan'a hareket etti. Başkan Erdoğan ve beraberindekileri taşıyan özel uçak, saat 07.30'da Ankara Havalimanı'ndan havalandı.

Erdoğan'ı havalimanından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile öteki yetkililer uğurladı.

MASADA HANGİ KONULAR VAR?

Görüşmelerde, Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel gelişmeler ile ortak gündemde yer alan konuların ele alınması bekleniyor.

3'LÜ ZİRVE!

Ziyaret kapsamında Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan Veliaht Prensi ve Başbakanı Prens Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'le bir araya gelmesi öngörülüyor.

Ahaber

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN SUUDİ ARABİSTAN ÇIKARMASI

İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Başkan Erdoğan'ın Suudi Arabistan'a günübirlik çalışma ziyareti yapacağını duyurdu.

Ahaber
A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin