FETÖ’cüler Ekrem İmamoğlu maskesi takıp özgürlük istedi!
Strazburg’da dün (26 Haziran Perşembe) FETÖ mensubu, firarisi ve sempatizanı çok sayıda kişi bir araya gelerek eski İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile FETÖ hükümlülerine destek amacıyla “özgürlük” mitingi düzenledi. Gösteride, Türkiye’de yargı süreci devam eden isimler için serbest bırakılma çağrıları yapıldı.
Aralarında basketbolcu Enes Kanter'in de bulunduğu çok sayıda Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu, sempatizanı ve firarisi kişiler dün Fransa'nın Strazburg kentinde bulunan Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi önünde yolsuzluktan tutuklanan eski İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve FETÖ'den tutuklu bulunan hükümlüler için özgürlük mitingi düzenledi.
FETÖ mensubu, firarisi ve sempatizanının gösterisinden görüntü (AHABER ARŞİV)
Yüzlerine Ekrem İmamoğlu ile hükümlü FETÖ'cülerin maskelerinin takan FETÖ'cüler, Strazburg Adalet Buluşması adını verdikleri etkinlikte, "İmamoğlu'na özgürlük", "Herkes için adalet" sloganları atarken Türkiye aleyhine de propaganda yaptı.
FETÖ mensubu, firarisi ve sempatizanının gösterisinden görüntü (AHABER ARŞİV)
Sabah'ın haberine göre FETÖ'nün, son dönemde Avrupa'da kapı kapı dolaşarak İstabul'da devam eden yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu adına Türkiye'ye baskı yapılması için lobi çalışması yaptığı öğrenildi.
GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN