A Haber - Haberler, Son Dakika Haberleri, A Haber Canlı Yayın
05 Aralık 2025, Cuma
  • CANLI YAYIN
  • Ziraat Türkiye Kupasi
  • TÜM MANŞETLER
  • SON DAKİKA
  • ÖZEL HABER
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      Özel Video Arşivden Çıkan Gerçek Haber Özel Melih Altınok ile Sebep Sonuç Satır Arası Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza 15 Temmuz Bir insan bir hikaye Belgesel Kuşağı Klipler Portre Erkan Tan İle Sabah Ajansı Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün Aklın Yolu Dünya Atlası
  • GALERİ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL HABER
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • ANALİZ
  • YAZARLAR
  • CANLI TV
    • Tv Yayınları
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
      Radyo Yayınları
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • CANLI TV
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • RESMİ İLAN
  • KLİPLER
  • ÖZEL VİDEO
  • A HABER RADYO
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Eski Diziler
      • Gül Masalı
      • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
      • Adı Sevgi
      • Kalp Yarası
      • Hercai
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
      • Akıncı
      • Baş Belası
      • Bozkır Arslanı Celaleddin
      • İkimizin Sırrı
      • Maraşlı
      • Hakim
      • Bir Zamanlar Çukurova
      Kuruluş Osman
      Bir Gece Masalı
      Can Borcu
      Zembilli
      Kardelenler
      Sustalı Ceylan
      Başka Bir Gün
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Son Dakika Özel Haber Özel Video Memurlar Yaşam Eğitim Magazin Viral Sağlık Televizyon Teknoloji Otomobil Din Tarih Klipler Analiz Portre Yazarlar
      Galeri Milyoner’de çeyrek altın sorusu ekrana kilitledi! Yarışmacının stratejik hamlesi damga vurdu Küçükçekmece’de dehşet anları! Dur ihtarına uymadı: Kadını böyle ezdi Saray sofralarından şiir dizelerine: Türk kahvesinin gizli kalmış hikayesi Cuma namazı saati ve kılınış şekli: Cuma günü hangi dua ve sureler okunur? 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü: Anlamı, ortaya çıkışı ve en güzel mesajlar Külliye’de sürpriz kabul: Başkan Erdoğan başarılı sporcularla görüştü 7 kişiye mezar olmuştu! Kocaeli’deki fabrika yangınında ihmaller zinciri Süper Lig 15. Hafta | Galatasaray-Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
      RSS Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası Bize Ulaşın
  • BİZE ULAŞIN

A Haber’i
Sosyal Medyada Takip Edin

  • Apple iTunes
  • Google Play
  • Huawei App Gallery
  • Bize Ulaşın
  • Künye/İletişim
  • Veri Politikası
  • Gizlilik Bildirimi
Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Haberler Gündem Haberleri İBB'ye yolsuzluk soruşturmasında Eyüp Subaşı'nın ifadesi ortaya çıktı! Her şeyi itiraf etti: Tüm süreçlerden Ekrem İmamoğlu'nun haberi var

İBB'ye yolsuzluk soruşturmasında Eyüp Subaşı'nın ifadesi ortaya çıktı! Her şeyi itiraf etti: Tüm süreçlerden Ekrem İmamoğlu'nun haberi var

ahaber.com.tr Haber Merkezi
AA
Giriş: 30.05.2025 11:04 Güncelleme: 30.05.2025 13:31
İBB’ye yolsuzluk soruşturmasında Eyüp Subaşı’nın ifadesi ortaya çıktı! Her şeyi itiraf etti: Tüm süreçlerden Ekrem İmamoğlu’nun haberi var

İBB'ye yönelik sürdürülen yolsuzluk soruşturması kapsamında etkin pişmanlıktan faydalanarak itirafçı olan iş insanı Eyüp Subaşı'nın ifadesi ortaya çıktı. Subaşı ifadesinde, para trafiğinden tutuklu bulunan eski İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da haberi olduğunu söylerken; "SİSTEM" adı verilen bir düzen kurulduğunu söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra 2 kez etkin pişmanlık kapsamında ifade veren ve adli kontrol şartıyla tahliye edilen şüpheli iş insanı Eyüp Subaşı'nın ifadesine ulaşıldı.

İTİRAFÇI EYÜP SUBAŞI İFADESİNDE NE ANLATTI?


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının, tutuklanarak İBB Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu zanlılar hakkında "suç örgütü yöneticisi olmak", "suç örgütüne üye olmak", "irtikap", "rüşvet", "nitelikli dolandırıcılık", "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek" ve "ihaleye fesat karıştırmak" suçlarından yürüttüğü yolsuzluk soruşturması devam ediyor.

Soruşturmanın şüphelilerinden Eyüp Subaşı, savcılık ifadesinde, Fatih Keleş ile 2014'te bir yemekte tanıştıklarını, o yıl belediye seçimlerinden 2 ay önce Keleş'in kendisini arayarak, Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına yönelik baskı ve duvar işlerini yapmasını teklif ettiğini belirtti.

Teklifi kabul ettiğini aktaran Subaşı, "Akabinde Keleş, Beylikdüzü'ndeki bir seçim ofisinde beni Ekrem İmamoğlu ile tanıştırdı. İmamoğlu bu görüşmede bana, 'Reklam işleriyle alakalı resmi ve gayriresmi tüm süreci Fatih Keleş'le yönetebilirsiniz.' dedi. Bu süreçten sonra Keleş ile İmamoğlu'nun önce Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde, sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde reklam işlerini yaptım." dedi.

Şüpheli Subaşı, 2019'daki seçimlerde de Keleş'i arayarak İmamoğlu'nun seçim çalışmaları ve reklam işlerini halledebileceğini söylediğini, Keleş'in de teklifi kabul ettiğini anlatarak, söz konusu işleri yerine getirdiğini kaydetti.

Yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan Fatih Keleş (A Haber arşiv)Yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan Fatih Keleş (A Haber arşiv)

"KELEŞ'E FARKLI TARİHLERDE TOPLAMDA 8-10 DEFA 5 MİLYON LİRA CİVARI PARAYI ELDEN TESLİM ETTİM"
İmamoğlu 2019'da İBB Başkanı seçildikten sonra şirketinin uzmanlık alanının açık hava ve diğer reklam mecraları olduğunu, bunlarla ilgili işleri yapabileceğini Fatih Keleş'e bildirdiğini ifade eden Subaşı, şunları anlattı: "Fatih Keleş, bu teklifimi kabul etti ve üretim ihalesiyle alakalı iş için benden ciromun yüzde 10'unu elden ve nakit olarak talep etti. Ben de kabul ettim. Sonraki süreçte Keleş de beni Kültür AŞ'ye genel müdür olarak atanan Serdal Taşkın'a yönlendirdi. Taşkın, üretimle alakalı ihale sürecini benim kazanacağım şekilde organize etti. Üretim olarak bahsetmiş olduğum bu ihalenin konusu, 1 yıl boyunca yapılacak dijital baskı, billboard, afiş ve belediye tanıtım bilgilendirme görselleridir. Bu ihale 2020'nin başlarında yapıldı. İhale sürecinde yaptığımız ciroların hak ediş ve ödemelere tekabül eden kısmın yüzde 10'unu Genç Popülist Medya şirketinden nakit olarak çekip, Fatih Keleş'e Florya'da bulunan başkanlık konutundaki çalışma ofisinde parça parça olmak üzere farklı tarihlerde toplamda 8-10 defa 5 milyon lira civarı parayı elden teslim ettim. Gördüğüm kadarıyla bu ofis içerisinde herhangi bir kasa yoktu. Parayı oradaki bir dolaba koyardı veya sırt çantasıyla götürürdü. Fatih Keleş, bana bu nakit para alımından bizzat Ekrem İmamoğlu'nun bilgisinin olduğunu söylerdi."

Şüpheli Subaşı, söz konusu ihalenin sözleşme süresinin bitimine yakın tarihte, yeni ihale yapılıncaya kadar boşta kalacak süre için Kültür AŞ Genel Müdürü Serdal Taşkın'ın yönlendirmesiyle yan teklif bulmasının istendiğini anlatarak, "Bu süre zarfındaki işler için Quara, Format Reklam ve Kabil Taşçı'nın adını hatırlamadığım firmasından yan teklif temin ettik. 2020'nin altıncı ayında Taşkın, görevinden ayrıldıktan sonra reklam sürecini tamamen Murat Ongun yönetti. Kültür AŞ. Genel Müdürlüğüne gelen Murat Abbas sadece kültür ve sanat işleriyle ilgilendi. Murat Ongun, reklam işlerini Emrah Bağdatlı ile organizasyon işlerini ise Barış Kılıç ile organize etti." diye konuştu.

Murat Ongun'la 2020'de yeni süreci görüşmek için Ongun'un Saraçhane'deki ofisinde konuştuklarını aktaran Subaşı, ifadesine şöyle devam etti: "Bu görüşmede bana, 'Eyüp Bey, sadece kendi yapımızı inşa edeceğiz, yeni dönemde seninle çalışmayı düşünmüyoruz.' dedi. Aldığım ihalelerle ilgili sorumluluklarımı yerine getirmemi, başkaca bir iş vermeyeceğini söyledi. Üretimle alakalı bahsetmiş olduğum bu iş, sonraki süreçte İlbak ailesine ait olan Büyük Baskı Merkezi (BBM) adlı şirkete verildi. Bu işin bu şirkete verilmesi sürecindeki ilişkiler ve iletişim noktasında bir bilgim bulunmamaktadır."

Şüpheli Subaşı, 2019'da Serdal Taşkın genel müdür olduktan sonra kendisiyle dijital pano ihalesini konuştuğunda, henüz konuyla ilgili ihale açılmadığını, ihale açılana kadar "ecrimisil" bedeli ödemek şartıyla bu reklam mecralarını kullanabileceğini kendisine söylediğini belirtti.

Bu reklam alanlarını "ecrimisil" bedeli ödeyerek ihale oluncaya kadar 2019'da önce oğlu adına kurduğu, sonra da kendi adına devraldığı "Panoffect" isimli firmayla kullandığını anlatan Subaşı, dijital panoyla alakalı ihale süreci geldiğinde de Taşkın'dan yardım istediğini, Taşkın'ın ihalede 15 milyon lira ve üzeri teklif vermesini söylemesi üzerine 16 milyon lira teklif vererek ihaleyi kazandığını anlattı.

Subaşı ifadesinde, "Bu işi 1,5 yıl kadar yaptıktan ve 36 adet dijital ekran kurulumunu gerçekleştirdikten sonra Murat Ongun'un yönlendirmesiyle 'Reklamist' firmasına devrettim. Bu devirden yaklaşık 10 gün sonra da satış pazarlama işinin İlbak'lara verildiğini öğrendim. Bu bahsetmiş olduğum ihalenin normalde süresi 10 yıldı. Murat Ongun'un zorlamasıyla 1,5 yıl sonra devrederek aslında mağdur oldum çünkü buraya çok büyük miktarlarda yatırım yapmıştım. Daha getirisini tam manasıyla sağlayamamışken 46 milyon lira karşılığında devretmek durumunda kaldım. Belediyeye borcum olan 46 milyon lira mahsup edilmek suretiyle devir gerçekleşti." dedi.

İtirafçı olan Eyüp Subaşı, İBB'deki yolsuzluk çarkından İmamoğlu'nun haberi olduğunu söyledi. (A Haber arşiv)İtirafçı olan Eyüp Subaşı, İBB'deki yolsuzluk çarkından İmamoğlu'nun haberi olduğunu söyledi. (A Haber arşiv)

İBB'DE "SİSTEM" KURULDUĞU İDDİASI
Bu süreçte Murat Ongun'la birkaç kez tartıştıklarını kaydeden Subaşı, "Akabinde belediye ve iştirakleriyle alakalı hiçbir yerden reklam izni alamaz hale geldim. Hatta mevcut Mecidiyeköy'de bulunan büyük cam cepheli binamızın reklam iznini iptal ettiler ve bazı parapetlerimi de indirdiler. Böylece Murat Ongun, 'sistem'e düzenli gelir sağlayan bir mekanizmayı kurmuş oldu." ifadelerini kullandı.

Şüpheli Subaşı, metro istasyonlarında bulunan reklam alanlarıyla ilgili 14 Şubat 2020'de ihale yapıldığını, Keleş ve Taşkın sayesinde ihaleyi kazandığını, Taşkın'ın yönlendirmesiyle 15 milyon lira teklif verdiğini aktararak, "Metro çıkış kapamalarıyla ilgili işi metrolardan sorumlu olan danışman Ertan Yıldız ile konuşarak, zaten istasyon reklam alanları işini yönetiyor olmamız nedeniyle metro giderlerinin çok yükselmiş olmasından dolayı böyle bir işi yapmak istediğimizi söyledim. Ertan Yıldız da bu işi bana verebileceğini fakat açıktan 5 milyon lira parayı kendisine nakit vermem gerektiğini, ayrıca yapılacak işin bir kısmını da kendi şirketi olan 'Anatolia Sign' ile birlikte yapmam gerektiğini söyledi." diye konuştu.

Elden 5 milyon lirayı bir otoparkta Yıldız'a verdiğini belirten Subaşı, "Aynı zamanda da 'Anatolia Sign' isimli şirketin hesabına da yapılacak imalatlara mahsuben piyasa rayiçlerinin biraz üzerinde olmasına rağmen 40 milyon lira civarı para gönderdim." bilgisini paylaştı.

Subaşı, 16 Mayıs'ta verdiği ifadesini şu sözlerle tamamladı: "Ekrem İmamoğlu'nun danışmanları ile bu usulsüz işler içerisinde yer alan belediye bürokratları ve çalışanları 'sistem' diye tabir edilen bir oluşumun içerisindedirler. Bu oluşumun amacı, İmamoğlu'na seçim kazandırmak ve siyasi iktidar olmaktır. Benim böyle bir oluşumla hiçbir alakam bulunmamaktadır. Benim saikim tamamen kendi ticari faaliyetlerimle ilgilidir. Hatta bahsetmiş olduğum İmamoğlu, Keleş ve diğer kişiler beni kullanmışlardır. İfademin tamamında bahsetmiş olduğum nakit para alıp vermeler dahil tüm süreçler Ekrem İmamoğlu'nun bilgisi dahilindedir."

Savcılığa 28 Mayıs'ta ikinci kez ifade veren Subaşı, bir önceki ifadesinde belirttiği reklam alanlarının "Reklamist" firmasına devri konusunda Eylül 2021'de Fatih Keleş'in ofisinde Tuncay Yılmaz'la birlikte toplandıklarını anlattı.

Eyüp Subaşı, "Fatih Keleş bana, 'Bundan sonra dijital reklam alanlarıyla ilgili çalışmayı Murat Ongun yönetecek, dolayısıyla bu mecralarla ilgili almış olduğun işe Murat Ongun ortak olmak istiyor. Ya onu da ortak edeceksin ya da ona devret.' dedi." ifadesini kullandı. Subaşı, Tuncay Yılmaz'a bu konu hakkında Ekrem İmamoğlu'nun bilgisi olup olmadığını sorduğunda, "onun bilgisi dahilinde toplantı yapıldığı" cevabını aldığını aktardı.

İtirafçı olan iş adamı Eyüp Subaşı (A Haber arşiv)İtirafçı olan iş adamı Eyüp Subaşı (A Haber arşiv)

REKLAM İŞİNİ DEVRETMEMEK İÇİN 100 MİLYON LİRA İSTENDİĞİ İDDİASI
Ekim 2021'de "Reklamist" şirketinin ofisinde, Nihat Sütlaş, Tuncay Yılmaz, Murat Ongun ve Uğurhan A. ile toplandıklarını, reklam alanlarının ortaklık veya devri konusunda konuştuklarını belirten Subaşı, bu toplantıda Ongun ve Yılmaz'ın kendisine, "Eğer bu reklam işini devretmek istemiyorsan peşin olarak elden 100 milyon lira ödemen gerekir." dediklerini, kendisi 100 milyon lirayı bir yıl sonra veya 15 ay taksitle ödeyebileceğini söylediğinde de kabul etmediklerini kaydetti.

Subaşı, ifadesine şöyle devam etti: "Ben de ortaklık yapamayacağımızı, metrodaki reklam alanlarını kendilerine devredebileceğimi, dijital reklam alanlarının bende kalabileceğini söyledim. Bunu da kabul etmediler. Bana İBB'deki borçlarıma mahsuben sadece dijital reklam alanlarını devralmak istediklerini söylediler. Onların teklifini kabul etmeyerek toplantıdan ayrıldım. Bu toplantıdan yaklaşık bir hafta 10 gün sonra reklam alanlarının indirilmesi dahil birçok baskı yaparak işlerimde zorluk çıkardılar. Bu suretle ben de yeniden masaya oturmayı teklif ettim ve ofisimde Nihat Sütlaş, Tuncay Yılmaz ve Uğurhan A. ile toplandık. Bu toplantıda, anlaşamıyoruz diye elimdeki metrolarda bulunan reklam alanlarının kira bedellerinin indirilmesi, yatırım süresinin 2024'ten 2028'e uzatılması ve birkaç reklam alanıma özel izin taleplerinde bulundum. Bunlardan sadece yatırım süresinin 2028'e uzatılması talebim kabul edildi, diğerleri oyalamak suretiyle yapılmadı."

Şüpheli Subaşı, kira bedellerinin ve maliyetlerinin artması neticesinde 2024'ün sonunda Ongun'un kendisine, metrolarda bulunan reklam alanlarıyla ilgili, "Zorlanıyorsan buraları devret veya sat kurtul." dediğini aktararak, "Beni İlbak'larla görüşmeye yönlendirdi. Bunun üzerine Murat İlbak'ın yatırımlardan sorumlu çalışanı Önder D. ile yapmış olduğum görüşmede 750 milyon lira talep ettim. Onlar da bu teklifimi kabul etmediler. Bahsetmiş olduğum dijital mecralarda bulunan reklam alanlarını 'Reklamist' firmasına devretme sürecinden sonra Murat İlbak'ın Ongun'la irtibatı yoğunlaştı. Zaten İlbak, bu reklam işini yıllık 65 milyon lira bedelle 'Reklamist' firmasından aldı." diye konuştu.

İBB soruşturmasında flaş gelişme!İBB soruşturmasında flaş gelişme! İBB SORUŞTURMASINDA FLAŞ GELİŞME!
İBB’nin yolsuzluk ağında yeni detay! Karı kocaya 20 ihaleİBB’nin yolsuzluk ağında yeni detay! Karı kocaya 20 ihale İBB'NİN YOLSUZLUK AĞINDA YENİ DETAY! KARI KOCAYA 20 İHALE
İBB soruşturmasında bir itirafçı dahaİBB soruşturmasında bir itirafçı daha İBB SORUŞTURMASINDA BİR İTİRAFÇI DAHA

Günün Manşetleri GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
  • ABONE OL
DİĞER
TÜRK TELEKOM REKLAM
DR REKLAM
Finans
ahaber.com.tr
  • VİDEO
  • CANLI YAYIN
  • PROGRAMLAR
    • Düşünce Atlası
    • Yaz Boz
    • Kadraj
    • Toplumsal Hafıza
    • Canan Barlas ile Gündem
    • Arka Plan
    • Memleket Meselesi
    • Seyahatname
    • Belgesel Kuşağı
    • Diplomasi
    • Söz Teması
    • Medya Dünyası
    • İş'in sırrı
    • Dijital Çağ
    • Z Raporu
    • 1.Sayfa
  • Üye Girişi
  • Üye Ol
  • A HABER ÖZEL
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • SON DAKİKA
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • TEKNOLOJİ
  • OTOMOBİL
  • DİN
  • TARİH
  • SAĞLIK
  • YAZARLAR
  • VİDEO
    • Programlar
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Spor
    • Ekonomi
    • Kültür Sanat
    • Teknoloji
    • Otomobil
  • GALERİ
    • En Yeniler
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Ekonomi
    • Magazin
    • Viral
    • Spor
    • Otomobil
    • Teknoloji
  • İNTERNET REKLAM
  • RSS
  • BİZE ULAŞIN
  • KÜNYE/İLETİŞİM
  • VERİ POLİTİKASI
  • KARİYER
  • FREKANSLAR
  • ARŞİV
  • YAYIN AKIŞI
  • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
Daha Fazla Gör
  • Son dakika video izle
  • Son dakika haberleri
  • A Haber analiz
  • Gündem haberleri
  • Ekonomi haberleri
  • Otomobil haberleri
  • Namaz vakitleri
  • Hava durumu
  • İstanbul Yol durumu
  • Atv canlı yayın izle
  • Spor haberleri
  • Foto galeri
  • Son dakika emekli haberleri
  • Teknoloji haberleri
  • A Haber programlar
  • Sabah – Takvim yazarları oku
  • Kuruluş Osman izle
  • Gazete manşetleri
  • Instagram dondurma
  • "Selvi Boylum Al Yazmalım" adlı filmde Samet'i kim canlandırmıştır?
  • Dünyanın tarifeli en kısa uçuşu yaklaşık kaç kilometre uzunluğundadır?
  • Saray sofralarından şiir dizelerine: Türk kahvesinin gizli kalmış hikayesi
  • Türkiye'de Ramazan Bayramı en son hangi miladi yılda iki kere yaşanmıştır?
  • Lozan Barış Konferansı sırasında TBMM'nin hükûmet görevini yürüten icra vekilleri heyetinin başvekili kimdir?
  • Türkiye'nin kara sınırı komşusu 8 taneyken BM'ye üye 193 ülke arasında 8'den fazla kara sınırı komşusu olan kaç ülke vardır?
  • UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde en çok maç kaybeden ve en çok gol yiyen takım hangisidir?
  • Arnold Schwarzenegger "Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek" filminin senaryosunu okuyup berbat bulmuş, kime filmi övüp onun oynamasına sebep olmuştur?
  • Çeyrek altın kaç gram ağırlığındadır?
  • Cuma namazı saati ve kılınış şekli: Cuma günü hangi dua ve sureler okunur?
  • 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü: Anlamı, ortaya çıkışı ve en güzel mesajlar
  • Süper Lig 15. Hafta | Galatasaray-Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
  • A Haber
  • iPhone iPhone
  • Android Android
  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • Flipboard Flipboard
  • Youtube
  • RSS