Başkan Erdoğan şampiyon olan Fenerbahçe Beko'yu kabul etti
ahaber.com.tr Haber Merkezi
Giriş:
30.05.2025
18:35
Güncelleme:
31.05.2025
02:07
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, THY Avrupa Ligi'nde (Euroleague) şampiyon olan Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik heyetini kabul etti. Takım kaptanı Melih Mahmutoğlu ve Final Four MVP'si Nigel Hayes-Davis, Başkan Erdoğan'a forma, Fenerbahçe Beko'nun maskotu peluş Yellow hediye etti.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, THY Avrupa Ligi'nde (Euroleague) şampiyon olan Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik heyetini kabul etti.
(Foto: AA)
Kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da yer aldı.
(Foto: AA)
Takım kaptanı Melih Mahmutoğlu ve Final Four MVP'si Nigel Hayes-Davis, Başkan Erdoğan'a forma, Fenerbahçe Beko'nun maskotu Yellow ise peluş Yellow hediye etti.
(Foto: AA)
GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN

