Tacizci Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'e CHP'den pastalı kutlama!
Taciz iddialarına ve skandala adı karışan partililere karşı sessizliğiyle dikkat çeken CHP, bu defa Tekirdağ'da taciz iddialarına adı karışan CHP'li Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i korumaya aldı. Cinsel taciz suçlamasıyla 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan CHP’li Başkan Rasim Yüksel için il yönetimi “sürpriz” parti yaptı. Doğum günü partisi düzenleyen Tekirdağ il yönetimi, Yüksel’e pasta kestirdi.
Taciz iddialarına ve skandala adı karışan partililere karşı sessizliğiyle dikkat çeken CHP, bu defa Tekirdağ'da taciz iddialarına adı karışan Rasim Yüksel'i korumaya aldı.

İstanbul Büyükçekmece'de bir televizyon kanalının kadın spikerini taciz ettiği iddiasıyla hakkında "Cinsel saldırı suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Tekirdağ'ın Ergene ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Rasim Yüksel, hiçbir şey olmamış gibi basın toplantısı düzenledi, gazetecilere çanta dağıttı.

İl yönetimi ise Yüksel için doğum günü pastası hazırlattı. Taciz iddialarına ilişkin basın toplantısı düzenleyen Yüksel, kimseyi rahatsız edecek ve suç oluşturacak bir eylemde bulunmadığını öne sürdü.





















