A Haber - Haberler, Son Dakika Haberleri, A Haber Canlı Yayın
21 Aralık 2025, Pazar
  • CANLI YAYIN
  • Ziraat Türkiye Kupasi
  • TÜM MANŞETLER
  • SON DAKİKA
  • ÖZEL HABER
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      Özel Video Arşivden Çıkan Gerçek Haber Özel Melih Altınok ile Sebep Sonuç Satır Arası Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza 15 Temmuz Bir insan bir hikaye Belgesel Kuşağı Klipler Portre Erkan Tan İle Sabah Ajansı Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün Aklın Yolu Dünya Atlası
  • GALERİ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL HABER
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • ANALİZ
  • YAZARLAR
  • CANLI TV
    • Tv Yayınları
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
      Radyo Yayınları
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • CANLI TV
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • RESMİ İLAN
  • KLİPLER
  • ÖZEL VİDEO
  • A HABER RADYO
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Eski Diziler
      • Gül Masalı
      • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
      • Adı Sevgi
      • Kalp Yarası
      • Hercai
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
      • Akıncı
      • Baş Belası
      • Bozkır Arslanı Celaleddin
      • İkimizin Sırrı
      • Maraşlı
      • Hakim
      • Bir Zamanlar Çukurova
      Kuruluş Osman
      Bir Gece Masalı
      Can Borcu
      Zembilli
      Kardelenler
      Sustalı Ceylan
      Başka Bir Gün
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Son Dakika Özel Haber Özel Video Memurlar Yaşam Eğitim Magazin Viral Sağlık Televizyon Teknoloji Otomobil Din Tarih Klipler Analiz Portre Yazarlar
      Galeri Kimse bu etkisini bilmiyordu! Unutkanlığı önleyen doğal mucize: Yaşlılıkta bile… Hayal Köseoğlu’nun en unutulmaz doğum günü! O soru karşısında gözyaşlarını tutamadı Eski eşyaları sakın atmayın! Yılların pasını söküp atan o yöntem: Kesip üstüne sürün TRT Belgesel Benim Sakin Dünyam nerede çekiliyor, konusu ne? Dünyanın en iyi şehirleri belli oldu! Zirvede tek başına bir Türk Ankara konuştu dünya dinledi! Türkiye 2025’de denge kuran ülke oldu Camide pitbull paniği! Cemaat büyük korku yaşamıştı | Sahibine adli ve idari işlem TV’de ilk kez! Şımarık filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Ne zaman ve nerede çekildi?
      RSS Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası Bize Ulaşın
  • BİZE ULAŞIN

A Haber’i
Sosyal Medyada Takip Edin

  • Apple iTunes
  • Google Play
  • Huawei App Gallery
  • Bize Ulaşın
  • Künye/İletişim
  • Veri Politikası
  • Gizlilik Bildirimi
Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Haberler Gündem Haberleri Son dakika: NATO için yakın markaj: İsveç Başbakanı Ulf Kristersson Ankara'da! Başkan Erdoğan Külliye'de resmi törenle karşıladı

Son dakika: NATO için yakın markaj: İsveç Başbakanı Ulf Kristersson Ankara'da! Başkan Erdoğan Külliye'de resmi törenle karşıladı

Giriş: 08.11.2022 11:07 Güncelleme: 08.11.2022 17:14
Son dakika: NATO için yakın markaj: İsveç Başbakanı Ulf Kristersson Ankara’da! Başkan Erdoğan Külliye’de resmi törenle karşıladı

Son dakika haberi... NATO üyeliğine karşı Türkiye’nin çekincelerini aşmak isteyen İsveç, son dönemde adımlarını sıklaştırdı. Yeni kurulan hükümetin Başbakanı Ulf Kristersson, Ankara'ya geldi. Kristersson, "İsveç parlamentosu Türkiye ile 'İsveç Parlamentolar Arası Dostluk Grubu' kurulması için çalışma başlatıldığını duyurmak isterim. İsveç Muhtırayı sonuna kadar uygulayacak. İsveç terör örgütleriyle (PKK/PYD) diyaloğa girmeyecek." ifadelerini kullandı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İsveç Başbakanı Ulf Kristersson'u resmi törenle karşıladı. Baş başa ve heyetler arası görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek. Başkan Erdoğan, Kristersson onuruna resmi akşam yemeği verecek.

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson NATO görüşmeleri için Türkiye'ye geldi. Sabah saatlerinde Anıtkabir'i ziyaret eden Kristersson Başkan Erdoğan tarafından Külliye'de törenle karşılandı. Başkan Erdoğan'la yapılacak görüşmenin detayları merakla bekleniyor.

Son dakika: NATO için yakın markaj: İsveç Başbakanı Ulf Kristersson Ankara’da! Başkan Erdoğan Külliye’de resmi törenle karşıladı

NATO İÇİN YAKIN MARKAJ
Kristersson'dan önce geçtiğimiz hafta Türkiye'ye gelen NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmüş ve "Zamanı geldi, Finlandiya ve İsveç'in tam üye olmaları gerekli" mesajını vermişti.

İsveç Başbakanı'nın ziyaretinin ana gündeminde de İsveç'in NATO üyeliğinin TBMM'de onaylanması isteği bulunuyor.

Son dakika: NATO için yakın markaj: İsveç Başbakanı Ulf Kristersson Ankara’da! Başkan Erdoğan Külliye’de resmi törenle karşıladı

2 ÜLKEDEN RET

İttifakın 30 üyesinden Türkiye ve Macaristan dışındaki ülkeler onay işlemini tamamladı. Macaristan, Aralık ayı içinde sürecin tamamlanmasının öngörüldüğünü duyururken, Türkiye 3'lü muhtıradaki şartların yerine getirilmesi için somut adımların atılması beklediğini tekrarladı.

Madrid'deki NATO Zirvesi'nde imzalanan 3'lü Muhtıra'dan sonra İsveç ilk adımını, 2019'dan bu yana uyguladığı silah ambargosunu kaldırarak atmıştı.

Ardından terörle mücadele konusunda çıkarılan yeni yasayla muhtıranın hayata geçirilmesi yönünde önemli bir aşama daha kat etmişti.

Ancak terör suçlularının iadesi sürecinde bir gelişme yaşanmaması ve terör örgütü mensuplarının İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü YPG/PKK yandaşlarının yaptığı gösteriler Türkiye'nin tepkisini çekti.

Başkan Erdoğan, NATO üyeliği için parlamento onayı gerektiğini vurgulayarak "NATO meselesinde de İsveç ve Finlandiya terörle mücadelede net, somut ve kararlı adımlar atana kadar duruşumuzu kesinlikle değiştirmeyiz" uyarısını yaptı.

Son dakika: NATO için yakın markaj: İsveç Başbakanı Ulf Kristersson Ankara’da! Başkan Erdoğan Külliye’de resmi törenle karşıladı

GÜVENLİK VURGUSU

İsveç'teki hükümet değişikliğinin ardından terörle mücadele konusunda gelen olumlu açıklamalar Ankara'da memnuniyetle karşılandı. Kristersson, başbakanlık koltuğuna oturur oturmaz Başkan Erdoğan'a bir mektup gönderirken, verdiği "Türkiye'nin güvenlik sorunlarını çok ciddiye alıyoruz" mesajıyla, NATO üyeliği konusunda görüşmeye hazır olduklarını belirtmişti.

SOMUT ADIM BEKLENTİSİ

İsveç'in NATO'ya üyelik sürecinin ana gündem olacağı görüşmede Erdoğan'ın Kristersson'a, Türkiye'nin terörle mücadelede atılmasını beklediği adımları ve iadesini talep ettiği terör suçlularını hatırlatması bekleniyor. Başbakanın ziyaretinden önce İsveç hükümetinden gelen sıcak mesajlar, 3'lü Muhtıra'daki şartların karşılanması yönünde somut adımların atılması beklentisini artırdı.

Kristersson, son yaptığı açıklamada Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya'dan NATO mutabakatıyla ilgili yükümlülüklerini yerine getirmesini beklemesini son derece "haklı" olarak nitelendirdi ve "Türkiye'nin uluslararası terörizm ile mücadelesine saygı duyuyoruz" dedi. İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billstrom de, YPG'ye ilişkin soruyu yanıtlarken benzer mesajlar vererek "PKK ve bu organizasyonlar arasında Türkiye ile ilişkilerimizi zedeleyecek kadar fazla yakınlık bulunuyor. İsveç'le bu örgüt arasında bir mesafe olması önemli" ifadelerini kullandı.

Son dakika: NATO için yakın markaj: İsveç Başbakanı Ulf Kristersson Ankara’da! Başkan Erdoğan Külliye’de resmi törenle karşıladı

İSVEÇ BAŞBAKANI ANITKABİR'İ ZİYARET ETTİ
İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, Anıtkabir'i ziyaret etti. Beraberindeki heyetle Aslanlı Yol'dan yürüyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine gelen Kristersson, buraya çelenk bırakıp saygı duruşunda bulundu.

Kristersson, saygı duruşunun ardından hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Kristersson, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Kristersson, deftere şunları yazdı:

"Yaklaşık 100 yıl önce tarafınızca kurulan Türkiye Cumhuriyeti'ni ziyaret etmek benim için büyük bir onurdur. 1934'te Ankara'daki İsveç Büyükelçiliğinin açılışında, dönemin Veliaht Prensi Gustaf Adolf ile çekilmiş fotoğraflarınız, bana ülkelerimiz arasındaki yakın bağların ne kadar eskiye dayandığını anımsatmaktadır. İsveç ve bu güzel ülke arasındaki ilişkileri derinleştirme temennilerimle."

Ziyarette, Kristersson'a Ankara Vali Yardımcısı İlhan Turgut, Türkiye'nin Stockholm Büyükelçisi Yönet Can Tezel, İsveç'in Ankara Büyükelçisi Staffan Herrström ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sait Atalay eşlik etti.

Son dakika: NATO için yakın markaj: İsveç Başbakanı Ulf Kristersson Ankara’da! Başkan Erdoğan Külliye’de resmi törenle karşıladı

TBMM BAŞKANI ŞENTOP, İSVEÇ BAŞBAKANI KRİSTERSSON'U KABUL ETTİ
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ve beraberindeki heyeti Başkanlık Divan Salonunda kabul etti.

11 Eylül'de gerçekleşen seçimlerde Başbakan seçilen Kristersson'u tebrik eden TBMM Başkanı Şentop, yeni İsveç Hükümetine de başarılar diledi.

Şentop, Kristersson'un Türkiye-İsveç ilişkilerini geliştirme yönündeki açıklamalarını memnuniyetle karşıladıklarını, bu kararlılığın parlamentolararası ilişkilere de yansıması temennisinde bulundu.

İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelik başvuruları sonrasında Parlamento Başkanları olarak 7 Eylül'de çevrim içi üçlü bir görüşme gerçekleştirdiklerini hatırlatan Şentop, 24 Ekim'de Zagreb'te Kırım Platformu 1. Parlamenter Zirvesi marjında İsveç Parlamento Başkanı Andreas Norlen ve Finlandiya Parlamentosu Birinci Başkanvekili Antti Rinne ile ortak toplantı gerçekleştirdiklerini anlattı.

İSVEÇ'İN SOMUT ADIMLAR ATARAK BU TERÖR ÖRGÜTLERİNİN FAALİYETLERİNE SON VERMESİNİ BEKLİYORUZ

İsveç Hükümetinin Üçlü Mutabakat Muhtırasıyla altına imza atılan taahhütlerle bağlı olduğuna dair açıklamalarını memnuniyetle takip ettiklerini kaydeden Şentop, "Muhtıra'da kayıtlı taahhütler açık ve nettir. Muhtıra, bize bir yol haritası sunmaktadır. Bu yol haritası üzerinde ilerleme sağlanan alanlar mevcuttur; bunları olumlu buluyoruz. Örneğin, savunma sanayindeki kısıtlamaların kaldırılması Meclisimizin İsveç'in NATO üyeliğine dair değerlendirmesinde olumlu hanede yer alacaktır. Ancak kabul etmek gerekir ki; daha atılacak epey adım var." değerlendirmesinde bulundu.

Özellikle terörle mücadele alanında somut ve sonuç alıcı adımlara ihtiyaç olduğunu vurgulayan Şentop, "PKK/PYD/YPG, FETÖ ve DHKP-C'nin ülkenizdeki propaganda, finansman ve eleman devşirme faaliyetleri devam etmektedir. İade taleplerimiz konusunda bir ilerleme sağlanmamıştır. İsveç'in somut adımlar atarak bu terör örgütleri ve uzantılarının faaliyetlerine son vermesini bekliyoruz." diye konuştu.

Meclisin teröre on binlerce kurban veren bir halkın temsilcisi olduğunu ifade eden Şentop, şöyle devam etti:

"Her milletvekilimizin ya ailesinde ya yakın çevresinde ya da seçmenleri arasında teröre kurban vermiş birileri vardır. FETÖ'nün kalkıştığı darbenin Meclis binamızda yol açtığı yıkımı biraz sonra bizzat göreceksiniz. İlgili kurumlarımızın hem Finlandiya'nın katılımıyla üçlü düzeyde hem de ikili olarak bir araya gelerek Muhtıra'da yer alan konularda çalışmalar yaptığını biliyorum. Bu çalışmaların somut sonuçlar getirmesini bekliyoruz. Meclisimiz onay sürecinde Üçlü Muhtıra'daki taahhütlerin tam olarak yerine getirilip getirilmediğini değerlendirecektir."

TÜRKİYE, NATO İÇİNDE SÖZÜ VE KARARI EN ÖNEMLİ ÜLKELERİN BAŞINDA GELİR

Türkiye'nin, NATO'nun genişleme politikasına olumlu yaklaştığı gibi, İsveç ve Finlandiya'nın üyeliğine de önyargısız ve prensip olarak olumlu yaklaştığını belirten Şentop, "Bunu tutumumuzla da gösterdik. Daha ilk aşamada, NATO'nun Madrid toplantısında Türkiye üyelik sürecinize karşı çıkabilirdi ama bunu yapmadı. İyi niyetle, oluşturulan üçlü mutabakata güvenerek sürecin başlamasına izin verdi. Ancak Türkiye'nin endişelerinin ve taleplerinin tamamen haklı olduğunun altını bir kez daha çizmek isterim." diye konuştu.

Şentop, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Siz ülkenizin güvenliğini güçlendirmek için NATO'ya üye olmak istiyorsunuz. Türkiye olarak biz de tam da bu sebeple NATO üyesiyiz. Bugünün dünyasında, birleşik kaplar misali, bir ülkenin güvenliği başka ülkenin güvenliğinden geçmektedir. Özellikle NATO ittifakı söz konusu ise müttefikler kendi güvenliklerini diğerinin güvenliği ile eş tutmalıdır. İsveç'in güvenliğinin, Türkiye'nin güvenliğinden geçtiğini unutmak bir tezat teşkil eder. NATO konusunda, Türkiye'nin ayrıcalıklı konumunu da hatırlatmak isterim. Türkiye, NATO'nun en büyük iki askeri gücünden biridir ve 70 yıldır NATO'yu ayakta ve güçlü tutan iki ülkeden biridir.

Birçok Avrupa ülkesi gibi, NATO içinde güvenlik desteği alan değil, sembolik katkısı olan değil, güvenlik desteği veren bir ülkedir. Bu sebeple, NATO içinde sözü ve kararı en önemli ülkelerin başında gelmektedir. İyi niyetimiz geçerlidir."

İsveç Başbakanı Kristersson'un olumlu, sıcak ve işbirliğine değer veren yaklaşımının önemli olduğunu ifade eden Şentop, "Konunun somut adımlarla kısa zamanda sonuçlanacağını ümit ediyorum." dedi.

İSVEÇ PARLAMENTOSUNDA TÜRKİYE DOSTLUK GRUBU OLUŞTURULACAK

İsveç Başbakanı Kristersson ise üç haftadır başbakanlık görevini üstlendiğini belirterek, ikinci ikili ziyaretini Türkiye'ye gerçekleştirdiğini söyledi.

Şentop'un bahsettiği parlamento başkanları düzeyindeki toplantının Üçlü Muhtıra'nın gerçekleşebilmesi ve takip edilebilmesi için iyi bir mekanizma olduğunu ifade eden Kristersson, "Parlamentodaki partimin grup lideri, Türkiye Dostluk Grubunun oluşturulması için parlamentomuzda ilgili iletişimlerde bulunmaya başlamıştır." bilgisini verdi.

Şentop ile Kristersson görüşme sonrası 15 Temmuz'da bombalanan alanlara karanfil bıraktı, birlikte Genel Kurul salonunu gezdi.

Son dakika: NATO için yakın markaj: İsveç Başbakanı Ulf Kristersson Ankara’da! Başkan Erdoğan Külliye’de resmi törenle karşıladı

BAKAN ÇAVUŞOĞLU: SOMUT ADIMLARIN ATILMASI BAKIMINDAN KRİTİK BİR TOPLANTI OLACAK
Bakan Çavuşoğlu, İsveç Başbakanı'nın Türkiye ziyareti ve Finlandiya ile İsveç'in NATO üyeliklerine ilişkin, "Toplantı, somut adımların atılması bakımından kritik bir toplantı olacak. 3'lü bir şekilde; ne yapıldı, ne yapılmadı, bunlar gözden geçirilecek. Oradan da rapor gelecek. Ondan sonra tekrar bir değerlendirme olacak. Her iki ülke de bazı adımlar attılar, ancak bu aşamada taahhütlerini yerine getirdiklerini söylemek zor." açıklamasında bulundu.

İsveç teröristleri iade edecek mi?İsveç teröristleri iade edecek mi? İSVEÇ TERÖRİSTLERİ İADE EDECEK Mİ?

Ankara’da kritik görüşme!Ankara’da kritik görüşme! ANKARA'DA KRİTİK GÖRÜŞME!

İsveç: Türkiye not ediyor PKK ile görüşemeyizİsveç: Türkiye not ediyor PKK ile görüşemeyiz İSVEÇ: TÜRKİYE NOT EDİYOR PKK İLE GÖRÜŞEMEYİZ
İsveç Başbakanı Türkiye’ye geliyorİsveç Başbakanı Türkiye’ye geliyor İSVEÇ BAŞBAKANI TÜRKİYE'YE GELİYOR
İsveç’ten flaş PYD/YPG kararı!İsveç’ten flaş PYD/YPG kararı! İSVEÇ'TEN FLAŞ PYD/YPG KARARI!
Son dakika: NATO için yakın markaj: İsveç Başbakanı Ulf Kristersson Ankara’da! Başkan Erdoğan Külliye’de resmi törenle karşıladı
A HABER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Son dakika: NATO için yakın markaj: İsveç Başbakanı Ulf Kristersson Ankara’da! Başkan Erdoğan Külliye’de resmi törenle karşıladıSon dakika: NATO için yakın markaj: İsveç Başbakanı Ulf Kristersson Ankara’da! Başkan Erdoğan Külliye’de resmi törenle karşıladıSon dakika: NATO için yakın markaj: İsveç Başbakanı Ulf Kristersson Ankara’da! Başkan Erdoğan Külliye’de resmi törenle karşıladı
Günün Manşetleri GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
  • ABONE OL
DİĞER
Sadettin Saran’a adli kontrol kararı I Esrar değeri pozitif çıktı! Saran’ın bekçisi gözaltında
D&R REKLAM
Finans
ahaber.com.tr
  • VİDEO
  • CANLI YAYIN
  • PROGRAMLAR
    • Düşünce Atlası
    • Yaz Boz
    • Kadraj
    • Toplumsal Hafıza
    • Canan Barlas ile Gündem
    • Arka Plan
    • Memleket Meselesi
    • Seyahatname
    • Belgesel Kuşağı
    • Diplomasi
    • Söz Teması
    • Medya Dünyası
    • İş'in sırrı
    • Dijital Çağ
    • Z Raporu
    • 1.Sayfa
  • Üye Girişi
  • Üye Ol
  • A HABER ÖZEL
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • SON DAKİKA
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • TEKNOLOJİ
  • OTOMOBİL
  • DİN
  • TARİH
  • SAĞLIK
  • YAZARLAR
  • VİDEO
    • Programlar
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Spor
    • Ekonomi
    • Kültür Sanat
    • Teknoloji
    • Otomobil
  • GALERİ
    • En Yeniler
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Ekonomi
    • Magazin
    • Viral
    • Spor
    • Otomobil
    • Teknoloji
  • İNTERNET REKLAM
  • RSS
  • BİZE ULAŞIN
  • KÜNYE/İLETİŞİM
  • VERİ POLİTİKASI
  • KARİYER
  • FREKANSLAR
  • ARŞİV
  • YAYIN AKIŞI
  • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
Daha Fazla Gör
  • Son dakika video izle
  • Son dakika haberleri
  • A Haber analiz
  • Gündem haberleri
  • Ekonomi haberleri
  • Otomobil haberleri
  • Namaz vakitleri
  • Hava durumu
  • İstanbul Yol durumu
  • Atv canlı yayın izle
  • Spor haberleri
  • Foto galeri
  • Son dakika emekli haberleri
  • Teknoloji haberleri
  • A Haber programlar
  • Sabah – Takvim yazarları oku
  • Kuruluş Osman izle
  • Gazete manşetleri
  • Instagram dondurma
  • Kimse bu etkisini bilmiyordu! Unutkanlığı önleyen doğal mucize: Yaşlılıkta bile…
  • Hayal Köseoğlu’nun en unutulmaz doğum günü! O soru karşısında gözyaşlarını tutamadı
  • Eski eşyaları sakın atmayın! Yılların pasını söküp atan o yöntem: Kesip üstüne sürün
  • TRT Belgesel Benim Sakin Dünyam nerede çekiliyor, konusu ne?
  • Dünyanın en iyi şehirleri belli oldu! Zirvede tek başına bir Türk
  • TV’de ilk kez! Şımarık filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Ne zaman ve nerede çekildi?
  • Okyanusun dibinde gizemli keşif! Böylesi ne duyuldu ne de görüldü
  • Real Madrid - Sevilla maçı ne zaman, hangi kanalda? Arda Güler ilk 11’de mi?
  • Kış turizminin gözdesi! 2025 Turistik Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar? İşte tarihleri
  • AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2025 AÖL sınav soruları ve cevapları açıkladı mı?
  • 20-26 Aralık Haftanın Yıldızları A101 aktüel katalog: Taze gıda ve kasap ürünlerinde indirim
  • Taşacak Bu Deniz Eleni’nin dilinden düşmüyor: Malakas ne demek?
  • A Haber
  • iPhone iPhone
  • Android Android
  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • Flipboard Flipboard
  • Youtube
  • RSS