Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın unutamadığı anısı: "Ayasofya açıldı ve zincirler kırıldı! Yunan çıldırdı"
A Haber özel canlı yayınında konuşan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, gündemdeki konuları anlatırken hayatında büyük öneme sahip unutamadığı anısını paylaştı. "Bir hatırama çok özeldi dersem diğerine haksızlık etmiş olurum." açıklamasını yapan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Gençlik yıllarımın özlemi, Sultanahmet Meydanı'nda Ayasofya'nın önündeki mitinglerimiz olmuştur. Allah'ımıza hamdolsun Ayasofya'yı açmak bize nasip oldu. Bunu unutmak mümkün değil. Ayasofya açıldı, zincirler kırıldı. Bu Avrupa yakasındaydı. Dikkat edin orada da başta Yunan çıldırdı. " dedi.
ATV, A Haber, A Para ve A News ortak canlı yayınına katılan Başkan Recep Tayyip Erdoğan; yerli otomobil Togg, sağlık reformu, Rusya-Ukrayna savaşı ve tahıl koridoru, 2023 seçimleri, Türkiye Yüzyılı vizyonu ve gündemdeki diğer gelişmelere ilişkin sorularını yanıtladı.

AK Parti'nin tarihe damga vuran projelerini anlatırken Başkan Erdoğan, hayatında kritik öneme haiz unutamadığı anısını da paylaştı.

"MİLLETİMİZE HİZMET EDECEK ESERLER BIRAKTIK"
Başkan Erdoğan, "AK Parti Türkiye'ye rekorlar kırdırırken, milletimiz de bize kesintisiz 20 yıl iktidarda kaldırma rekorunu kırdırdı. Avrupa Birliğinde bizimle bu süreci yaşayan hiçbir lider kalmadı, hepsi değişti. Biz kendileriyle farklı mecralarda görüşüyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa etme yolunda bizimle yürüyen tüm dava arkadaşlarıma özellikle şükranlarımı sunuyorum. Bu süreçte birbirinden güzel ve özel kazanımlarımız oldu. Her biri uzun yıllar milletimize hizmet edecek eserler bıraktık." dedi.











