İstanbul'da düğünde başlayan kavga kanlı bitti! 1'i 5 yaralı
Maltepe’de sokak içerisinde yapılan düğüne katılan akrabalar arasında silahlı çatışma çıktı. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada 1’i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı. Taraflar arasında çıkan çatışma hastane önünde arbedeye dönüştü.Çatışma esnasında yaralıların yol üzerindeki markete taşındığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı
İstanbul Maltepe'de sokak içerisinde yapılan düğüne katılan ve aralarında husumet olan iki aile arasında silahlı çatışma çıktı.

Taraflardan biri yanında taşıdığı silahı çıkararak karşı tarafa 16 el ateş açtı. Karşı taraf ise bıçak ve taşlarla saldırdı.

5 KİŞİ YARALANDI
Olayda kardeş oldukları öğrenilen A. B., O. B., ve B. B. yaralanırken karşı aileden ise E. Ç. ve henüz kimliği belirlenmeyen 1 kişi yaralandı.
1 KİŞİNİN DURUMU AĞIR
Yaşanan olay sonrası hızla adrese gelen polis ekipleri konuya ilişkin çalışma başlatırken sağlık ekipleriyse yaralıları Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Çıkan kavgada yaralanan B. B.' nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.


