Son dakika: PKK'dan kaçan 3 örgüt mensubu teslim oldu

Giriş Tarihi: Son Güncelleme:
Son dakika: PKK'dan kaçan 3 örgüt mensubu teslim oldu

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "PKK terör örgütünden kaçan 3 terör örgütü mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu." ifadelerine yer verildi.

İçişleri Bakanlığı, ikna çalışması neticesinde PKK terör örgütünden kaçan 3 teröristin, güvenlik güçlerine teslim olduğunu duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre; Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde PKK terör örgütünden kaçan 3 terör örgütü mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu.

Örgüt mensuplarının 2003, 2014 ve 2022 yıllarında terör örgütüne katıldıkları, Suriye ve Irak'ta faaliyet yürüttükleri tespit edildi.

Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda, 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren teslim olan örgüt mensubu sayısının da 101'e yükseldiği kaydedildi.

Mobil uygulamalarımızı indirin