CHP'li İBB’den İstanbullulara metrobüs zulmü!
Son dakika haberine göre; İstanbul’da, kısıtlama sonrası işe yetişmeye çalışan vatandaşlar metrobüslerde tıka basa yolculuk yapmak zorunda kaldı. Yaşanan yoğunluk nedeniyle yolcular sosyal mesafe kurallarına uymakta zorluk çekerken, metrobüs garajlarında yatan araçlar havadan görüntülendi.
Megakentte, kısıtlama sonrası işe yetişmeye çalışan İstanbullular metrobüslerde tıka basa yolculuk yapmak zorunda kaldı. Altunizade, Mecidiyeköy, Edirnekapı, Cevizlibağ ve Avcılar gibi duraklarda yaşanan yoğunluk nedeniyle yolcular sosyal mesafe kurallarına uymakta zorluk çekti.

Balık istifi yolculuğa rağmen, SABAH drone'u yoğunluğun en üst düzeyde olduğu sabah 07.30-08.30 arasında metrobüs garajlarında yatan araçları havadan görüntüledi. Özellikle Edirnekapı ve Beylikdüzü duraklarında 50'ye yakın araç park halindeydi. Aynı saatlerde SABAH muhabirleri de, metrobüsün Avrupa Yakası duraklarında araçların içinden yoğunluk fotoğrafları çekti.
Günlük vaka sayısı 30 bin olmasına rağmen devlet önlemler alırken İBB'de bulaşı önlemek için alınan önlemler çok kısıtlı. Bu durum toplu taşımaya binen vatandaşların yoğun olduğu saatlerde içler acısı hale geliyor. Vatan-daşlar tıklım tıklım ve sosyal mesafesiz yolculuk yaparken garajlarda bekleyen metrobüsler İBB'nin vatandaşı ne kadar hiçe saydığını açıkça gösteriyor.




