Beton Ekrem vatandaşın aklıyla böyle alay etti

Beton Ekrem vatandaşın aklıyla böyle alay etti

CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, Google üzerinden halkı kandırmaya devam ediyor. Her defasında AK Parti'nin yaptığı projeleri vaat eden Beton Ekrem, internette başlattığı algı oyununu sürdürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tamamladığı, hatta test sürüşlerini bile gerçekleştirdiği metro ve tramvay hatlarını onlarca internet sitesinde kendisi yapacakmış gibi göstererek vatandaşlardan oy istiyor.

Proje sunmak yerine "Çözeceğiz. Derman olacağız" gibi genel geçer ifadelerle adaylık sürecini geçiren Ekrem İmamoğlu yine kendini rezil rüsva etti. Beton Ekrem, internette başlattığı algı oyununu ısrarla sürdürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tamamladığı, hatta test sürüşlerini bile gerçekleştirdiği metro ve tramvay hatlarını onlarca internet sitesinde kendisi yapacakmış gibi göstererek vatandaşlardan oy istiyor. CHP'nin İstanbul Büyükşehir adayı Ekrem İmamoğlu, AK Parti'nin yapmış olduğu projeleri, hiç de ahlaki olmayan bir yöntemle kendisi yapacakmış gibi vaatte bulunmaya devam ediyor.

Beton Ekrem vatandaşın aklıyla böyle alay etti - 1

İNTERNETTE SİNSİ ALGI OYUNU
Google reklamları aracılığıyla internette birçok sitede, İmamoğlu'nun fotoğrafının yanında Eminönü-Alibeyköy tramvay hattı ve Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattının tanıtımları yer alıyor.

Beton Ekrem vatandaşın aklıyla böyle alay etti - 2

Yapılmış hatları büyük puntolarla kendi fotoğrafının yanına koyan İmamoğlu, hemen peşinden "gelecek istasyon Esenler, Fatih" ifadesini gösteriyor.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin