Aydın'da akıllara durgunluk veren olay!

Aydın'da akıllara durgunluk veren olay!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşanan son dakika olayı herkesi şoke etti. Film karakteri maskesi takarak gece saatlerinde okulda hırsızlık yapan 3'ü öğrenci 4 şüpheli polis tarafından yakalandı. Polisin takibi sonucu yakalanan öğrenciler cep telefonları ile çektikleri görüntüleri sosyal medyadan paylaşmayı planladıkları belirtildi.

Aydın'da akıllara durgunluk veren olay!

Edinilen son dakika bilgisine göre; İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Efeler ilçesine bağlı Umurlu Mahallesi'ndeki birisi aynı okuldan 2 kez olmak üzere 4 farklı okulda meydana gelen 5 ayrı hırsızlık olaylarının aydınlatılması için çalışma başlattı. Okullardaki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, tanınmamak için film karakterlerine ait maskeler takan şüphelilerin D.Y. (17), D.K. (16), S.K. (19)ve A.Z. (19) olduğunu tespit etti.

Aydın'da akıllara durgunluk veren olay!

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Polisin düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda okullardan çaldıkları bilgisayar kasası, hard disk, ses ve görüntüleme sistemi parçaları, bilgisayar malzemeleri ve müdür odasındaki çekmecede bulunan paraları ele geçirdi. Sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen A.Z. ve D.C, tutuklanarak cezaevine gönderilirken; yaşı küçük olan D.K. ve S.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Aydın'da akıllara durgunluk veren olay!

Umurlu Mahallesi'nde yaşayan ve 3'ü Efeler ilçesindeki orta öğretim kurumlarında öğrenci oldukları tespit edilen 4 zanlının, yakalanmamaları halinde cep telefonlarıyla kaydettikleri hırsızlık görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaşmayı planladıkları öğrenildi.

Aydın'da akıllara durgunluk veren olay!
A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin