Adnan Oktar'ın dijital arşivinden ilk görüntüler ortaya çıktı!
Adnan Oktar operasyonunda Ümraniye'de bir depoda ele geçirilen dijital arşivden ilk bulgular gelmeye başladı.
Adnan Oktar operasyonunda Ümraniye'de bir depoda ele geçirilen dijital arşivden ilk bulgular gelmeye başladı. Hürriyet'in haberine göre, özel ekiplerin incelemeye devam ettiği arşivden örgütün erkek üyelerinin kadınlarla birlikte olduğu görüntülerin olduğu öğrenildi.
Mali Şube Müdürlüğü ekipleri, Adnan Oktar grubuna bağlı adresleri basarken Ümraniye'deki bir depoya girmiş ve 2 bin 500 adet cep telefonu, laptop ve harddiskleri ele geçirmişti.
SİBER ŞUBE'DE ÖZEL EKİP İNCELİYOR
Bir kamyona doldurularak Emniyete getirilen ve Adnan Oktar örgütünün dijital arşivi olduğu belirtilen dijital materyallerin incelenmesi için Siber Şube'de özel bir ekip kurulmuştu.