Minik Leyla'dan geriye kalan fotoğraflar
Ağrı'da kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in cansız bedeni Ağrı'nın Bezirhane köyünde bulundu. Minik Leyla'dan geriye ise gülüşleri kaldı.
Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü (15 Haziran) Ağrı'da kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'den Pazartesi akşam saatlerinde acı haber geldi. Leyla Aydemir'in cansız bedeni Ağrı'nın Bezirhane köyünde bulunurken, bu haber tüm ülkeyi yasa boğdu.
Yerel yöneticiler, dün arandığı ve bulunamadığı yerde bugün bulunması nedeniyle, küçük çocuğun bedeninin bugün bırakıldığını düşünüyor. Leyla'nın dedesi Zeki Aydemir yaptığı açıklamada "Torunumu bugün ot biçmek için bölgeye giden bir köylü bulmuş. Bize haber verdi.
Gidip baktığımızda yüzü suya basılmış şekilde duruyordu. Sırtında yara izleri vardı. Yüzüne bakamadım. Mavi gözlümü bu hale getirenler bulunup adalet önünde hesap versin" dedi.