Muharrem İnce'den TRT ekibine skandal hareket! Toplantı salonundan dışarı çıkarttı
Seçim yenilgisinin ardından açıklama yapmak için basın toplantısı düzenleyen CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, TRT ekibini toplantı salonundan dışarı çıkardı. İnce'nin bu skandal hareketi sonrası sosyal medyada "Demek ki cumhurbaşkanı olsa medya ne hale gelirmiş?" yorumları yapıldı.
Seçim hezimetinin ardından ortalardan kaybolan Muharrem İnce bugün basın toplantısı düzenledi. İnce basın toplantısından önce skandal bir harekete imza attı.
TRT EKİBİNİ TOPLANTI SALONUNDAN DIŞARI ÇIKARTTI
Muharrem İnce seçim hezimetinin üzüntüsü ve gerginliğinden midir bilinmez ama toplantı öncesi TRT ekibini dışarı çıkardı.
Toplantının girişinde İnce, basın mensuplarının karşısına geçerek, "TRT burada mı arkadaşlar" diye sordu. TRT ekibinden gazetecilerin orada olduğunu öğrenen İnce, "TRT'yi dışarı alabilir miyiz. İstanbul, Ankara, İzmir mitinglerini vermeyen TRT'nin burada ne işi var" diye sordu. TRT ekibinin dışarı çıkmasıyla toplantıya devam etti.
"DEMEK Kİ CUMHURBAŞKANI OLSA..."
İnce'nin bu skandal hareketi sonrası sosyal medyada "Demek ki cumhurbaşkanı olsa medya ne hale gelirmiş?" yorumları yapıldı.