Muharrem İnce'nin skandalında ortaya çıkan yeni belgeler sosyal medyayı salladı
Son günlerde, yazdığı "tatanka" adlı şiir kitabındaki erotik fantezilerle gündeme gelen Muharrem İnce'nin bir başka yüz kızartıcı icraati "abazayım gel" skandalında ortaya çıkan yeni detaylar sosyal medyayı çalkaladı.
İnce'nin yalanladığı skandalı ispatlar niteliklerde görüntü ve belgelerin ortaya çıkmasıyla sosyal medyanın gündemi bir anda değişti. Tacizi kanıtlayan belgelerin yayılmasıyla, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiği İnce'ye tepkiler çığ gibi büyüdü..
İnce'nin AK Parti üyesi, iftira atıyor dediği mağdure Fatma B. "Ben aileden CHP'liyim. Taciz ve hakarete uğradım. 7 tanık ve o mesajların fotoğrafları var" diyerek taciz skandalının tüm detaylarını açığa çıkardı.
Ortaya çıkan ve sosyal medyada kısa sürede yayılan cep telefonu mesajları ve çeşitli görüntüler çirkinliğin boyutunu böyle gözler önüne serdi: