Hükümetten İsrail'in Gazze'deki katliamıyla ilgili açıklama
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Gazze'deki protestoda Filistinlilerin şehit edilmesiyle ilgili, "Bu katliamdan İsrail hükümeti kadar ABD yönetimi de sorumludur." dedi.
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, ABD büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınmasına ilişkin, "Var olan huzursuzluğu, güvensizliği, istikrarsızlığı, kriz ve çatışmaları daha da artıracaktır" değerlendirmesinde bulundu.
ABD'nin Kudüs kararını Gazze sınırında protesto eden Filistinlilerin İsrail askerlerince öldürülmesini de değerlendiren Bozdağ, "Bu katliamdan İsrail hükümeti kadar ABD yönetimi de sorumludur" dedi.
"TÜRKİYE İÇİN YOK HÜKMÜNDE"
Bozdağ, "ABD ve İsrail ne yaparsa yapsın, hangi adımı atarsa atsın, yaptıkları ile attıkları adımlar Türkiye için yok hükmündedir" diye konuştu.
"KUDÜS ENİNDE SONUNDA TAM ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞACAK"
Kudüs'ün özgürlüğüne kavuşacağına dikkati çeken Bozdağ, şunları kaydetti:
"Kudüs eninde sonunda tam özgürlüğüne kavuşacaktır. ABD ve İsrail, eninde sonunda Kudüs'ü gerçek sahiplerine bırakmak mecburiyetinde kalacaklardır."
