Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kılıçdaroğlu'nun kadınlarla ilgili skandal sözlerine yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kılıçdaroğlu'nun kadınlarla ilgili skandal sözlerine yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP liderinin "İşsiz erkek eşini döver" sözlerini eleştirerek "Ana muhalefetin başındaki zatın her seçim yenilgisinden sonra evde neler yaptığını düşünmek bile istemiyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen programda konuştu. Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun kadına şiddetle ilgili sözlerine tepki göstererek "Ana muhalefetin başındaki zatın her seçim yenilgisinden sonra evde neler yaptığını düşünmek bile istemiyorum." dedi.

Erdoğan'ın o açıklamalarını izlemek için TIKLAYIN



İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nun skandal sözlerine verdiği yanıt:

Ana muhalefetin başındaki zatın skandal ifadeleri bunlardan biridir. Üstelik de kadınlara yönelik toplantıda bu zat: Erkek işsizse, eve yeteri kadar para gelmiyorsa, akşam tencere kaynamıyorsa, bu erkek de gelir hıncını karısından alır. Bunu diyen Bay Kemal. Böyle çarpık bir zihniyet olur mu? Böyle yoz bir bakış açısı olabilir mi? Bu kadına şiddeti alenen meşru gören bir anlayıştır. Ana muhalefetin başındaki zatın her seçim yenilgisinden sonra evde neler yaptığını düşünmek bile istemiyorum.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kılıçdaroğlu'nun kadınlarla ilgili skandal sözlerine yanıt - 1

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin