ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı
ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştireceğini açıkladı. Tweetten bir süre sonra da o görüşme gerçekleşti
ABD Başkanı Donald Trump bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la telefonda görüşeceğini açıkladı. ABD'nin Ortadoğu hatasını da itiraf eden Trump çözüm için arayacağını söylediği Cumhurbaşkanı ile tweetlerinden bir süre sonra görüştü. İşte ayrıntılar;
"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I ARAYACAĞIM"
Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yapan ABD Başkanı Donald Trump, "Ortadoğu'da başıma kalan bu kargaşayı çözmek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüşeceğim." mesajını paylaştı.
"Ortadoğu'ya barış getirilmesini konuşacağız" diyen ABD Başkanı Donald Trump, üstü kapalı olarak ABD eski Başkanı Barack Obama'nın Ortadoğu politikasını eleştirdi.

"HATA YAPTIK"
ABD Başkanı Donald Trump, "Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bu sabah Orta Doğu'da devraldığım karışıklığa barış getirmek için bir telefon görüşmesi yapacağım. Hepsini halledeceğim ancak bu 6 trilyon dolara ve hayatlara mal olan bir hata. En başından beri oraya girmemeliydik" ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA: Erdoğan Trump görüşmesi tweetlerden dakikalar sonra gerçekleşti. Görüşmenin ayrıntıları ve Külliye'den yapılan açıklama için TIKLATIN
Detayları A Haber Ankara Haber Koordinatörü Fatih Atik aktardı. İzlemek için TIKLAYIN
GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
