Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Somali talimatı
Giriş:
15.10.2017
00:00
Güncelleme:
15.10.2017
17:05
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Somali'deki saldırı sonrası, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla askeri ambulans uçağının tıbbi yardım götürmek ve yaralıları Türkiye'ye getirmek için bugün yola çıktığını söyledi.
Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, Somali'deki terör saldırısına ilişkin, "Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla bir askeri ambulans uçağı tıbbi yardım götürmek ve yaralıları Türkiye'ye getirmek için bugün yola çıkıyor." ifadelerini kullandı.
Kalın, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Somali'nin başkenti Mogadişu'daki bombalı terör saldırısını şiddetle kınadıklarını belirtti.
Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Kalın, "Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla bir askeri ambulans uçağı tıbbi yardım götürmek ve yaralıları Türkiye'ye getirmek için bugün yola çıkıyor." bilgisini paylaştı.
GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN

