Başbakan Yıldırım Peşmerge güçlerinin yer aldığı cepheyi ziyaret etti
Başbakan Yıldırım, IKBY Başkanı Barzani ile Irak'ın Erbil kentindeki Zerdık Dağı'nda, terör örgütü DEAŞ'a karşı mücadele veren Peşmerge güçlerinin yer aldığı cepheyi ziyaret etti.
Başbakan Binali Yıldırım ve IKBY Başkanı Mesud Barzani Zerdık Dağı'nda DEAŞ'a karşı mücadele veren Peşmerge kuvvetlerini ziyaret etti.
Başbakan Binali Yıldırım, IKBY Başkanı Mesud Barzani ile Irak'ın Erbil kentindeki Zerdık Dağı'nda, DEAŞ'a karşı mücadele veren Peşmerge güçlerinin yer aldığı cepheyi ziyaret etti.
MİLLİ SAVUNMA BAKANI DA ORADAYDI
Yıldırım'a, ziyaretinde, Milli Savunma Fikri Işık, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve IKBY'li yetkililerin de eşlik etti. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Başika'da eğittiği peşmerge birlikleri bu cephede savaşıyor.