O 2 çocuk kaçırıldı mı?

O 2 çocuk kaçırıldı mı?

Tokat'ta kaybolan iki çocuktan 12 gündür haber yok. 200 kişilik ekip, arama çalışmalarına devam ediyor. Çocukları arama ekibine özel eğitimli iki köpek de katıldı.

Günlerdir aranan iki çocukla ilgili hiçbir iz bulunamadı. Tokat'ın Reşadiye İlçesi'nde yaşayan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşçı ve 8 yaşındaki Bayram Erol evden oynamak için çıktı. Ancak bir daha eve dönmediler.

O 2 çocuk kaçırıldı mı? - 1 KAÇIRILDILAR MI?
28 Aralık'tan bu yanan aranan çocuklar en son bir parkta görüntülendi. O günden sonra 30 kilometrelik bir alanda arama çalışması başlatıldı. Çalışmalar önce Kelkit Çayı'nda yoğunlaştırıldı. Kelkit çayı dalgıçlar tarafından tarandı.

200 kişilik ekip çalışmalarını sürdürürken ilçeye 2 eğitimli arama köpeği de gönderildi. Şimdiye kadar herhangi bir ize ulaşılamazken çocukların kaçırılmış olma ihtimali üzerinde duruluyor.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin