Şemdinli'de yine patlama

Giriş Tarihi: Son Güncelleme:

Patlamanın ardından teröristler güvenlik güçlerine ateş açtı. Askerlerin de karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışma halen sürüyor ve bölgeden silah sesleri geliyor. Çatışmada ölü ya da yaralı olup olmadığı bilinmiyor

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında askeri konvoyun geçişi sırasında patlama meydana geldi. İlk patlamadan sonra art arda üç patlama daha meydana geldi.

Patlama, öğle saatlerinde Şemdinli ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında meydana geldi. PKK'lılar tarafından yola döşenen patlayıcının, askeri konvoyun geçişi sırasında patladığı belirtilirken, yaşanan olayla ilgili yetkililer tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. İlk patlamadan sonra art arda üç patlama daha meydana geldi. Patlamanın ardından ise Yüksekova yönünden 2 kobra tipi helikopteri ile Derecik bölgesinden zırhlı araçların bölgeye gittikleri gözlendi.

ÇATIŞMA ÇIKTI

Bölgeden yoğun silah sesleri gelirken, yerel kaynaklar güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışmanın olduğunu söyledi.

DHA

Mobil uygulamalarımızı indirin