Tatilciler yola çıktı! Trafik durma noktasına geldi

İstanbul'da, 9 günlük bayram tatiline bir gün kala yola çıkan vatandaşlar yoğun trafik oluşturdu. Sabahın erken saatlerinde TEM Otoyolu'nda trafik durma noktasına geldi. Öte yandan Kurban Bayramı tatili dolayısıyla arife günü yola çıkan sürücüler, Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminde uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu.

Tatilciler yola çıktı! Trafik durma noktasına geldi 1

İstanbul'da 9 günlük bayram tatili öncesi trafikte yaşanan yoğunluk, bugün sabah saatlerinde de devam etti.

Tatilciler yola çıktı! Trafik durma noktasına geldi 2

Bayram tatilini şehir dışında geçirmek isteyen İstanbullular sabahın erken saatlerinde yola çıktı.

Tatilciler yola çıktı! Trafik durma noktasına geldi 3

Bayrama bir gün kala yola çıkan vatandaşlar nedeniyle TEM Otoyolu Sultanbeyli mevkii Ankara istikametinde zaman zaman trafik yoğunluğu oluştu.

Tatilciler yola çıktı! Trafik durma noktasına geldi 4

Trafik yer yer durma noktasına geldi.

Tatilciler yola çıktı! Trafik durma noktasına geldi 5

BAYRAM TATİLİ İÇİN YOLA ÇIKANLAR BOLU DAĞI'NDA UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTURDU

Ankara yönündeki yoğunluk nedeniyle Bolu Dağı Tüneli, Abant Kavşağı ve Yumrukaya kesimlerinde trafik zaman zaman durma noktasına geliyor.

Tatilciler yola çıktı! Trafik durma noktasına geldi 6

Otoyolun Düzce kesimindeki gişeler, Kaynaşlı, Sarıçökek, 1, 2 ve 3'üncü viyadükler mevkilerinde de yoğunluk hakim.

Tatilciler yola çıktı! Trafik durma noktasına geldi 7

Uzun araç kuyruklarının oluştuğu güzergahlarda kontrollerini sıklaştıran Karayolları, polis ve jandarma ekipleri, ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Tatilciler yola çıktı! Trafik durma noktasına geldi 8

Trafikteki yoğunluk dron ile de görüntülendi.

Tatilciler yola çıktı! Trafik durma noktasına geldi 9
Tatilciler yola çıktı! Trafik durma noktasına geldi 10