Sıla'nın Ahmet Kural'a yazdığı şarkının sırrı çözüldü
Giriş Tarihi:Son Güncelleme:
Sıla'nın Ahmet Kural ile ayrıyken ünlü oyuncu için yazdığı 'Boş Ev' şarkısının sözleri dikkat çekti. Şarkıdaki 'Canda kıyamet' kısmı Okan Can Yantır'ı akıllara getirirken 'Kan dökülsün' bölümleri ise gelecek kavganın habercisi gibiydi.

Sıla'ya şiddet uyguladığı iddia edilen Ahmet Kural'ın savcıya verdiği ifadenin ayrıntıları ortaya çıktı.

Popçuyla 8 aylık aşkı bu yılın başında biten Kural'ın ilk ayrılık sebebini ifadesinde "Sıla ile hayat görüşlerimizin farklı olması, arkadaşlarımı hor görmesi ve inançlarıma saygı duymaması" diye belirtmesi dikkat çekti. Kural, Sıla'nın kendisi için bir şarkı yaptığını ve bu sayede barıştıklarını itiraf etti.

İlk ayrılıkta kendisini terk eden Kural ile barışmak için birçok yol deneyen Sıla, iddiaya göre annesi ve teyzesini devreye soktu.



















