Müge Anlı Feride Ercan cinayetini anlattı: Öldürdü, parçaladı ve sobada yaktı
Müge Anlı ortaya çıkan bir cinayetin daha ayrıntılarına ulaştı. Hikmet Yalçınkaya, Feride Ercan'ı öldürdüğünü itiraf etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında detaylar ortaya çıkarken, Müge Anlı canlı yayınında kan donduran anlar yaşandı. Araçtırmacı gazeteci Müge Anlı, Ankara Emniyeti'ne giderek teslim olan Hikmet Yalçınkaya'nın cinayeti nasıl işlediğini anlattı?
Müge Anlı canlı yayınad vahşi cinayeti anlattı. Ankara Emniyeti'ne giderek teslim olan Hikmet Yalçınkaya, Feride Ercan'ı öldürdüğünü itiraf etti. Müge Anlı canlı yayında Hikmet Yalçınkaya'nın ifadesini anlattı.
Müge Anlı, Hikmet Yalçınkaya'nın ifadelerini ve ortaya çıkan detayları aktardı. İşte Müge Anlı'nın verdiği bilgiler...
Katledilen Feride Ercan buluşmak için Ankara'ya geliyor. O gün Feride Ercan Hikmet Yalçınkaya'yı 2 kez arıyor. Hikmet Yalçınkaya beyaz arabasıyla gelip Feride Ercan'ı alıyor.
Hikmet Yalçınkaya, yolda Feride'nin kendisine 'senin eşini dağa kaldırtırım' dediğini ve bundan dolayı Feride Ercan'a yumruk attığını söyledi.
Hikmet, yumruk attıktan sonra Feride Ercan'ın bayıldığını ve sonra eve götürdüğünü itiraf etti.
Hikmet Yalçınkaya bayıldığını düşündüğü Feride Ercan'ı Altındağ'daki babasının evine götürdü.