Müge Anlı canlı yayınında Ecrin bebeğin babası konuştu! Ecrin'in katili kim? Ecrin'i kim öldürdü?
Müge Anlı canlı yayınına aylar önce öldürülen Ecrin bebeğin babası Deniz Kurnaz bağlandı. Deniz Kurnaz haftalar önce sosyal medyaya düşen bir video hakkında açıklamalarda bulunurken, dünyaya gelen oğlunu da müjdeledi. Buruk bir sevinç içinde olduklarını ifade eden Ecrin'in babası Deniz Kurnaz, oğlunun sağlıklı olduğunu belirtti. Müge Anlı'ya açıklamalarda bulunan Deniz Kurnaz, geçtiğimiz haftalarda çıkan video için 'Ecrin öldürülmeden yaklaşık 5 ay önce çekilmiş bir görüntü' dedi. Ecrin'i kimin öldürdüğü konusunda da konuşan Deniz Kurnaz, annesi ve kardeşinden şüphelenmediğini söyledi. Peki Ecrin bebeği kim öldürdü? Ecrin bebeğin katili kim?
Ecrin bebeğin kaybolmasının ardından Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan ailenin yeni bir çocuğu oldu. Müge Anlı canlı yayınına bağlanan Deniz Kurnaz, sağlıklı bir oğlu olduğunu söyledi. Ecrin bebeğin dosyasında ise adli tıp raporunun sonuçlanmasını beklediklerini ifade eden Deniz Kurnaz, Müge Anlı'ya bir kez daha annesinden ve kardeşinden şüphelenmediğini belirtti.
MÜGE ANLI: "ADLİ TIP RAPORUNDAN NE BEKLİYORSUNUZ?"
Müge Anlı, "Ecrin Kurnaz'ın Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek kesin ölüm sebebiyle ilgili rapor edindiğimiz gayri resmi bilgiye göre henüz tamamlanmadı. Bulunan kemik üzerinde vahşi bir hayvanın saldırı izi var mı, bir hayvan DNA'sı bulunuyor mu? Bununla ilgili Hacettepe Üniversitesi veterinerlik Fakültesinden görüş alınacak, bu görüş ile beraber rapor tamamlanacak. Şahsi olarak adli tıptan gelecek rapordan çok umutlu değilim. Siz o rapordan ne bekliyorsunuz anlamadım. Her şey ortada. Beden bütünlüğü yok, çocuğun üzerinde hiçbir şey kalmamış. Mesela başına ne gelebilir?" diye sordu.
Müge Anlı'nın sorusu üzerine Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen, "Muhtemelen ceset bütünlüğü olmadığı için ölüm sebebinin net olarak belirlenemediği. Ceset üzerinde de bir takım hayvan dna'larının bulunduğu gibi bir sonuç gelecek." dedi.
"ÇOCUĞU BOŞUNA ARAMASINLAR" DİYEN KİM?
Deniz Kurnaz, olay günü jandarma ve arama ekiplerinin gelmesinden önce komşusu Muhammed Yahşi'nin babasını arayarak "muhtarlık çelişkisini bırakın gelin adamların acısına katılın. Senin de önceden çocuğun kayboldu, bu acıyı en iyi sen anlarsın. Boşuna çocuğu aramasınlar" dediğini söyledi.
"O ÇOCUK GİTTİ! O ÇOCUĞU VERDİLER"
Özkan'ın ismini vermek istemediği kişi Melek Yahşi çıktı. Melek Yahşi de Müge Anlı canlı yayınına telefonla bağlandı. Melek, Muhammed Yahşi'nin babasına "Çocuk kayboldu gel arayalım, dedim. Çünkü 23 sene önce de onun çocuğu 1 gece kaybolmuştu ve çok üzülmüştüm. Ben öyle deyince Ali de bana 'O çocuk gitti. O çocuğu verdiler' dedi.