Manisa’da feci kaza! Anne ve oğlu yaşamını yitirdi
Manisa'da otomobilin çarptığı elektrikli bisikletin sürücüsü Fikriye Özkara ve oğlu Halil Can Özkara'nın, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın ardından güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Fikriye Özkara'nın eşinin de 2012 yılında bir trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.
Manisa'da önceki gün akşam saat 22.30 sularında Kula ilçesi İzmir-Ankara kara yolu Körez Mahallesi kavşağında, İzmir'den Uşak yönüne giden 22 yaşındaki Muhammet Ali T. yönetimindeki otomobil, 36 yaşındaki Fikriye Özkara'nın kullandığı elektrikli bisiklete çarptı.
ANNE İLE OĞLU YOLA SAVRULDU
Çarpmanın şiddetiyle Fikriye Özkara ve arkasında bulunan 14 yaşındaki oğlu Halil Can Özkara, elektrikli bisikletle birlikte yola savruldu.
Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde anne ile oğlunun hayatını kaybettiği belirlendi.
KAZA ANI KAMERADA
Kaza anının ise bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.
Görüntülerden, Fikriye Özkara'nın kullandığı elektrikli bisikletin yolun gidiş yönüne göre sağ şeritte ilerlerken kavşağa yaklaştığında sol şeride geçtiği ve o esnada arkadan gelen Muhammet Ali T. yönetimindeki otomobilin anne ile oğluna çarptığı görüldü.