Kanalizyon borusunda konaklama bu kadar güzel olamazdı!

Mimar Andreas Strauss tarafından tasarlanan The Parkhotel, sıra dışı bir otel. Kanalizyon borularında yatıyorsunuz ve gönlünüzden kopanı veriyorsunuz.

Kanalizyon borusunda konaklama bu kadar güzel olamazdı! 1

Mimar Andreas Strauss tarafından tasarlanan The Parkhotel, sıra dışı bir otel. Kanalizyon borularında yatıyorsunuz ve gönlünüzden kopanı veriyorsunuz.

Kanalizyon borusunda konaklama bu kadar güzel olamazdı! 2

Farklı konuklama alternatiflerine açıksanız; The Parkhotel'in oldukça ilginizi çekeceğini düşünüyoruz.

Kanalizyon borusunda konaklama bu kadar güzel olamazdı! 3

Almanya'da 2 otelle faaliyet gösteren The Parkhotel, Avusturyalı mimar Andreas Strauss tarafından tasarlanmış.

Kanalizyon borusunda konaklama bu kadar güzel olamazdı! 4

Belki bir kanalizyon borusunda konaklama fikri biraz iitici gelebilir ama; fotoğrafları görünce fikrinizi değiştireceğinize eminiz.

Kanalizyon borusunda konaklama bu kadar güzel olamazdı! 5

Her bir odasında iki kişilik yatak ve bir gece lambası bulunuyor. Hiçbir fazlalık yok.

Kanalizyon borusunda konaklama bu kadar güzel olamazdı! 6

Tuvalet ortak olarak kullanılıyor.

Kanalizyon borusunda konaklama bu kadar güzel olamazdı! 7

Ve sıkı durun; bu otelin belli bir fiyatı yok. Gönlünüzden ne koparsa, ne kadar hak ettiğini düşünüyorsanız, o kadar para bırakıyorsunuz.

Kanalizyon borusunda konaklama bu kadar güzel olamazdı! 8

Sahibi bunu aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olarak da görüyor.

Kanalizyon borusunda konaklama bu kadar güzel olamazdı! 9

Nasıl harika değil mi?

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin