Hastaneler acemi kasaplarla doldu! İşte il il yaralanan kişi sayısı
Son dakika haberine göre; Kurban Bayramı'nın ilk gününde, her bayram olduğu gibi yine hastaneler acemi kasaplarla doldu. Türkiye genelinde bayramın ilk günü kurban keserken yaralanan 5 bin 282 kişi hastanelere başvurdu.
Kurban Bayramı'nın ilk gününde, bu yıl da yine hastaneler acemi kasaplarla doldu.
Türkiye genelinde kurban kesimi sırasında kesici alet ya da hayvanların darbeleri sonucu 5 bin 282 kişi yaralandı.
Türkiye, bu yıl Kurban Bayramı'na koronavirüs salgınının gölgesinde girdi. Bayram namazının ardından vatandaşlar, önceden belirlenen noktalarda kurbanlarını keserek dini vecibelerini yerine getirdi.
Kesim sırasında genellikle maske ve sosyal mesafe kuralına uyulduğu görüldü. Ancak kurban kesimi sırasında istenmeyen görüntüler de yaşandı.
Bazı kişiler kurbanlıklarını belirlenen alanların dışında kesti. Bazıları da kurban kesimini çocukların gözleri önünde yaptı.