Hakan: Muhafız'a ilk eleştiri Şahan Gökbakar'dan
Hakan: Muhafız (The Protector) Netflix'in ilk Türk dizisi olarak başladı. 14 Aralık'ta başlayan ilk sezonun 10 bölümü de yayınlandı. Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu dizi birçok kesim tarafından beğenilse de eleştirilen kısımları da oldu. İstanbul'un koruyucusu olan Hakan'ın hikayesi ve gelen ilk tepki.
Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız'a Şahan Gökbakar'dan eleştiri geldi. 14 Aralık'ta başlayan Türk dizisi, tüm dünyada 150 milyondan fazla abonesi bulunan Netflix kullanıcılarına sunuldu.
İstanbul'un koruyucusu olan Hakan. Muhafız'a (Çağatay Ulusoy) Okan Yalabık (Faysal Erdem ) Hazar Ergüçlü (Zeynep) ve Ayça Ayşin Turan (Leyla) başrollerde eşlik ediyor.
Genç Hakan'ın bir hayali var; Faysal Erdem gibi büyük bir iş adamı olabilmek. Fakat hayat bazen hayallerinizden daha büyük fırsatlar çıkartıyor karşınıza.
Bu fırsat Hakan için büyük bir acıyla geliyor. Ailesinin öldüğünü ve baba dediği kişinin öz babası olmadığını biliyor Hakan. Ancak sadece bu kadarını biliyor. Bir hikaye var; Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'undan gelen. Kendisinin de o hikayede büyük bir rolü olduğunu bu acı haberle öğreniyor.
Babası öldüğünde, öz babasının hikayesini yani kendi kimliğini öğrenir Hakan. Aslında kendisi son Muhafız. Ve tanıştığı yeni arkadaşları ise ona sadık olanlar. Tek bir dertleri var; İstanbul'u korumak.