FETÖ’cülerin ini Gaybubet evlerine baskın! 5 gözaltı
Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının saklandıkları evler olarak bilinen Gaybubet evlerine yönelik operasyonda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde çok sayıda sahte kimlik ve GSM hattı bulundu.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, FETÖ/PDY üye ve yöneticilerinin saklandıkları evler olarak bilinen Gaybubet evlerine yönelik operasyon düzenlendi.
5 ŞÜPHELİ
Operasyon kapsamında FETÖ/PDY üyesi olmaktan aranan M.T., P. U. A., H. A., L. K. ve C. A. isimli ikisi hemşire, biri avukat, biri öğretmen, biri serbest meslek çalışanı toplam 5 şüpheli saklandıkları 3 farklı adrese yapılan operasyonda kıskıvrak yakalandı.
Şüpheli şahısların yakalanmamak için 10-15 günlük periyodlar halinde sürekli adres değiştirdikleri, sahte kimlik kullandıkları ayrıca sürekli GSM hattı değiştirdikleri tespit edildi.