"Evladım gibi" dediği su aygırı 40 yaşındaki çiftçinin felaketi oldu! Defalarca ısırarak öldürdü
Güney Afrika'da 40 yaşındaki çiftçi 'oğlu gibi' gördüğü su aygırı tarafından öldürüldü. Çiftçinin su aygırının üstüne binip gezdiği ve nehirde birlikte yüzdüğü görüntüler ve birlikte yaptıkları şeylere dair açıklamaları internette viral olmuştu.
Güney Afrika Cumhuriyeti'ndeki Özgür Devlet'te yaşayan Marius Els, adına "Humphrey" koyduğu bir su aygırı sahiplenmişti.
40 yaşındaki çiftçinin su aygırının üstüne binip gezdiği ve nehirde birlikte yüzdüğü görüntüler internette viral olmuştu.
Açıklamalarında "Biraz tehlikeli ama kimseye zarar vermeyeceği konusunda ona kalpten güveniyorum" diyen Els, "Onunla yüzebiliyorum, sırtına çıkmama izin veriyor, benimle yüzüyor" diye anlatmıştı.
Olay yerine giden ambulans ekibinin başındaki Jeffrey Wicks, "İlk yardım görevlileri, su aygırının adamı defalarca ısırdığını tespit etti" dedi.
Ayrıca Wicks, çiftçinin "henüz tam olarak bilinmeyen bir süredir nehirdeki suda batmış şekilde kaldığını" da ekledi. Yetkililer, su aygırının Els'i ısırıp pençeleyerek, evin yakınındaki Vaal Nehri'ne sürüklediğini düşünüyor